Більшість нумерологів стверджують, що особливе значення в долі людини має остання цифра року її народження. Адже саме завдяки цій цифрі, можна визначити до якої стихії відноситься людина і як вона на неї впливає, стало відомо порталу rsute.

Так, якщо рік народження закінчується на цифри 9 і 8, то вони народжені під стихією Земля. Такі люди відрізняються своєю терплячістю і надійністю. Крім цього, земні люди досить-таки реалістичні, тому завжди тверезо оцінюють ситуацію, і вибирають правильний підхід до вирішення проблеми.

Люди, що народилися у рік, який закінчується на цифри 7 і 6, відносяться до стихії Вогонь. Такі люди схильні до екстремальних видів спорту та пригод. Вогненні люди не звикли бути на самоті, адже вони дуже привабливі і завжди воліють оточувати себе друзями. Єдиним їх недоліком є надмірна агресивність.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Люди, що народилися у рік, який закінчується на цифри 5 і 4, відносяться до стихії Дерево. Виходячи з цього, такі люди, як і дерева дуже щедрі і доброзичливі. Крім цього вони володіють рідкісним даром, завдяки якому вміють переконувати людей. При цьому вони відмінні командні гравці, так як на них завжди можна покластися. Недоліком їх можна назвати впевненість у своїх силах, яка не завжди такий є.

Люди, що народилися у рік, який закінчується на цифри 3 і 2, відносяться до стихії Вода. Такі люди відрізняються своєю чуйністю і вмінням співчувати. Люди цієї стихії дуже креативні, тому відмінно уживаються на будь-якій роботі. Недоліком є їх надмірна утаємниченість.

Люди, що народилися у рік, який закінчується на цифри 1 і 0, відносяться стихії Метал. Люди цієї стихії відрізняються своєю самостійністю і незалежністю. Незважаючи на те, що вони дуже люблять і дбають про себе, при цьому вони не забувають і про інших людей. Такі люди точно знають, чого хочуть від життя. При цьому, їх недоліком є імпульсивність і впертість.

Раніше портал "Знай.uа" публікував еротичний гороскоп на 6 липня.