Агентство Bloomberg – один з провідних постачальників фінансової інформації для професійних учасників фінансових ринків – представив оновлені дані щодо матеріального добробуту відомих підприємців. Експерти агентства виділили трьох лідерів.

Так, найбагатшою людиною в світі є засновник американської торгової компанії Amazon Джефф Безос. Його статки, за даними аналітиків оцінюються в 142 мільярди доларів.

Джеффрі Безос – 54-річний американський підприємець. Глава і засновник інтернет-компанії Amazon, засновник і власник аерокосмічної компанії Blue Origin і власник видавничого дому The Washington Post. У 2018 році він став найбагатшою людиною світу, посівши першу сходинку рейтингу мільярдерів Forbes.

Другу сходинку в рейтингу найбагатших людей світу від Bloomberg займає основний власник компанії Microsoft Білл Гейтс з капіталом в 94,2 мільярда доларів. До речі, тільки недавно Безос посунув Білла Гейтса на другу позицію. До цього, багато років саме засновник Microsoft очолював рейтинги найбагатших людей планети.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На третьому місці виявився засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг, обійшовши в рейтингу американського підприємця та інвестора Уоррена Баффета. Стан Цукерберга оцінюється в 81,6 мільярда доларів, що на 373 мільйони більше, ніж у Баффета. Що стосується Цукерберга, то з-за недавніх скандалів з витоком даних Facebook, його добробут трохи погіршилося, а акції його компанії впали в ціні. Але навіть це не завадило йому, як бачимо, бути в трійці найбагатших людей світу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Forbes поповнився мільярдерами з убогої України. Світовий рейтинг мільярдерів за версією журналу Forbes поповнився новими іменами. У списку цього року нарахували сімох українців. Серед бізнесменів з України Forbes відзначив Ріната Ахметова, Костянтина Жеваго, Юрія Косюка, Віктора Пінчука, Геннадія Боголюбова, Ігоря Коломойського та Вадима Новинського.