Перспективний захисник бразильського футбольного клубу "Корінтіанс" Сидклей вже на шляху до України.

Про це стало відомо завдяки яскравій фотографії та підпису до неї в Isntagram футболіста.

Так, 25-річний бразилець розмістив пост, де він написав, що вже сумує за своєю родиною і вказав напрямок своєї подорожі – Україна.

За попередньою інформацією, "Динамо" заплатить "Корінтіансу" 5 мільйонів євро за захисника.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що атакуючий півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко прибув до Лондона, де сьогодні, 9 липня, пройде медогляд у Вест Хемі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Про це повідомив німецький KIcker. Пізніше цю інформацію підтвердили в Sky Sports. Швидше за все, вже сьогодні, після проходження медогляду, Ярмоленко підпише контракт з " Вест Хемом.

Відомо, що Боруссія готова відпустити українця. Андрій Ярмоленко вже погодив умови контракту з лондонським клубом. Він приєднається до "молотобійців" у Швейцарії, де у них буде збір.

Однак поки клуби не можуть зійтися на сумі за Андрія. Вест Хем пропонує 22 млн євро і 3 млн бонусами, а Боруссія хоче 25+3 млн євро. Нагадаємо, влітку 2017 року Боруссія виклала за півзахисника близько 25 млн євро. У 26 матчах за Боруссію Ярмоленко забив 6 голів і віддав 6 асистів.

Нагадаємо також, що бразильський нападник Жуніор Мораєс покинув київське Динамо і став гравцем донецького Шахтаря. Про це повідомили на офіційному сайті "гірників". 31-річний нападник приєднався до команди Паулу Фонсеки на правах вільного агента. Контракт Мораєса з "Шахтарем" розрахований на два роки.

Як повідомляв портал "Знай.uа" півзахисник донецького "Шахтаря" Іван Петряк сезон 2018/19 проведе в угорському Фернцвароше, який у минулому сезоні посів друге місце в чемпіонаті Угорщини і буде виступати в Лізі Європи. 12-го липня Ференцварош вдома зіграє проти Маккабі з Тель-Авіва. У сезоні 2017/18 24-річний Петряк провів 17 поєдинків у складі Шахтаря, в яких відзначився двома голами. Угода Петряка з "гірниками" діє до літа 2019 року.