Співачка Ольга Бузова вже певно й з ніг збилася у пошуках майбутнього чоловіка, тому аби спростити завдання і собі, і потенційному бойфренду, відверто розповіла, чого хоче.

Вимоги Бузової

Співачка Ольга Бузова розповіла про своє життя із футболістом Дмитром Тарасовим, з яким розійшлася два роки тому. З того часу у серйозних стосунках ні з ким не була помічена. Тому і ставиться до всіх чоловіків обережно і навіть суворо.

Крім того, днями в Італії стартували зйомки шоу "Заміж за Бузову", в рамках якого виконавиці будуть підшукувати обранця. Під час реаліті-шоу на героїню претендують відразу кілька учасників. Їх завдання - причарувати, закохати в себе і пройти в наступний етап.

"Найсильніший прояв любові - це прийняти людину такою, якою вона є в житті. Приймати повністю. Ви хочете знайти ту людину, з яким будете щасливі, з ким зможете стати успішними і впевненими в майбутньому? Вибирайте тих, кому ви можете сказати про проблеми, втому, сумніви. Того, хто заради вас зможе розтоптати свою гордість і самолюбство", - переконує Бузова.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вона вважає, що найкращого чоловіка треба обирати так, аби він не міг прожити без вас, як без повітря. Але навколо особистого життя самої співачки ходить чимало чуток.

Припускали, що ім'я справжнього обранця просто не розголошується з тих чи інших причин, приписували роман із Басковим, Кіркоровим, але чутки так і не підтвердилися.

Дивіться: Ольга Бузова, Чемпіон

Як повідомляв портал "Знай.ua", Бузова гучно осоромилася перед претендентами на роль майбутнього чоловіка