У понеділок, 9 липня, в мережі опублікували веселе відео, на якому співає президент Білорусі Олександр Лукашенко, передає портал Politeka.

"Лукашенко співає. Не для людей зі слабкими нервами", – йдеться у публікації під відео в Telegram-каналі "Білорусь головного мозку".

Відзначається, що на концерті українська співачка Таїсія Повалій, яка не так давно виступала на батьківщині, дала панові Лукашенку мікрофон під час виконання своєї пісні "Твоїх рук рідні обійми", і він почав дуже зворушливо співати.

Так, на відео можна зауважити, що президент Білорусі згадував слова прямо на ходу. Крім того, в мережі показали, як Лукашенко розчулився під час виступу власного сина Миколи.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як відомо, Микола Лукашенко виступив на фестивалі "Олександрія збирає друзів" із композицією "Вяртанне та спадчыны", написаної композитором Валерієм Івановим.

"Ви бачили, як плаче Лукашенко? Тоді дивіться. За піаніно його син Коля", – сказано в публікації Telegram-каналу.

Нагадаємо, що президент Білорусії Олександр Лукашенко вважає, що держава цілком може втратити незалежність у разі краху економіки.

"Ми на фронті!" - заявив глава Білоруської держави під час виїзної наради, яка відбулася в Шкловському районі країни, і ошелешив чиновників і журналістів реплікою про можливу втрату незалежності країни.

У підсумку, глава Білорусі "лякає" місцевих чиновників жахливими наслідками невиконання взятих на себе зобов'язань. І заодно попереджає: тільки смерть може бути поважною причиною для невиконання взятих на себе обіцянок.

"Ми на фронті. Якщо не витримаємо ці роки - провалимося, значить треба буде або в склад якоїсь держави йти, або про нас будуть просто витирати ноги. А, не дай бог, ще розв'яжуть війну, як в Україні", - лякає підлеглих глава Білоруської держави, не уточнюючи, щоправда, на совісті якої країни війна, яка відбувається на сході України.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що 10 червня представники Білорусії та Китаю підписали міжурядову угоду про безвізовий режим для власників звичайних паспортів.