Колишнього гравця футбольного клубу Ангушт Тазіра Карієва застрелили з пістолета у місті Кропоткін Краснодарського краю.

За інформацією російських ЗМІ, спортсмен помер на місці. На опублікованому у мережі відео можна побачити, як чоловік виштовхує з кафе "Денді" Карієва, кидає на асфальт та стріляє. Про це пише Знай.Спорт.

Вбити і осквернити мертве тіло: гравець збірної Колумбії всього лише отримав червону картку

Правоохоронці оголосили у розшук підозрюваного - 60-річного місцевого мешканця із судимістю Миколу Золотухіна. Інші обставини вбивства невідомі.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Боксер жорстоко розправився з батьком і вдерся до сусідки подивитися телевізор

Тазір Карієв грав за Ангушт з 2009 по 2015 рік на позиції крайнього півзахисника. На його рахунку 104 матчів і 15 голів за команду з Назрані.

У Венесуелі застрелили члена футбольної команди

У венесуельському місті Баркісімето невідомі застрелили 30-річного фізіотерапевта молодіжної футбольної команди Хесуса Гуакарана.

За інформацією Fourfourtwo, молодому лікарю вистрелили у голову вранці 11 квітня біля аптеки. Вбивця залишив речі Гуакарана незачепленими і втік з місця злочину на мотоциклі. Причини вбивства наразі невідомі.

Співчуттями з приводу смерті співвітчизника поділився нападник збірної Венесуели Соломон Рондон, який грає за англійський Вест Бромвіч Альбіон.

"Біль і відчуття безпорадності народжує в мені той факт, що життя в нашій країні нічого не варто. Спасибі за все, Гуакаран. Я буду завжди пам'ятати те щастя, що від тебе виходило. Мої найглибші співчуття всій твоїй родині", - написав футболіст у Twitter.

Як повідомляв портал Знай.Спорт, у зіркового футболіста викрали батька під час чемпіонату світу-2018.