Під Одесою ураганний вітер підняв підлітка на кілька секунд у повітря. В результаті у хлопчика садна на обличчі. Відео інциденту було опубліковано у групі Facebook Думська ТБ у вівторок, 10 липня.

На відеокадрах, які були зняті завдяки камері відеоспостереження, встановлена на одному з будинків, видно, як у Біляївському районі Одеської області 14-річний підліток постраждав у результаті смерчу.

Після того, як ураганний вітер підняв його над землею, він впав і вдарився обличчям. Смерть був зафіксований поблизу села Маяки Біляївського району Одеської області. Він пронісся 3 липня.

Дивіться: відео інциденту

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Смерч

В Беляевском районе Одесской области 14-летний подросток пострадал в результате смерча. Он получил травмы лица.

Posted by Думская ТВ on Tuesday, 10 July 2018

Як повідомляв раніше портал "Знай. ua" у вівторок, 3 липня, в Одеській області жителів села Маяки Біляївського району стихія знову почала вирувати: жахливий смерч пронісся по населеному пункту. Відповідний відеоролик очевидець Володимир Пономарчук опублікував на своїй сторінці в Facebook.

На щастя, страшний вихор здійнявся не в самому селищі, а біля нього посеред поля. Стихія підняла в повітря купу пилу і гілок, але з людей не постраждав ніхто.

Нагадаємо, на днями у всіх регіонах лютувала стихія. Потужні зливи підтопили сотні будинків, річки вийшли з берегів, зносили все на своєму шляху. А над популярний українським курортом в Кирилівці (Запорізька область) пронісся смерч.

Відповідними відеокадрами поділилися очевидці в мережі. Активіст "Helper Запоріжжя" Євген Павлюк на сторінці групи в Facebook опублікував відео потужної стихії, яка не на жарт налякала відпочиваючих.