У Криму помер один з онуків генсека ЦК КПРС Леоніда Брежнєва Андрій.

Про це повідомив у своєму Facebook його близький друг Сергій Менделєєв.

"Страшна новина з Криму − з життя пішов мій друг і товариш Андрій Брежнєв. Було стільки планів, стільки всього пережито... для мене було честю", − написав він.

Трохи пізніше цю ж інформацію підтвердив у вівторок голова регіонального відділення партії "Родина" Костянтин Книрик.

"Так, дійсно, він помер. Причина смерті - інфаркт", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як говорить Книрик, повідомив йому про смерть 57-річного Брежнєва керівник Севастопольської організації партії "Родина".

З 1998 року Андрій Брежнєв почав займатися політикою. Протягом своєї кар'єри він багато разів висувався в якості кандидата в Держдуму. Також він балотувався в губернатори Свердловської і Тульської областей, і навіть хотів стати віце-мером Москви.

У 2004-2014 рр. був членом КПРФ. З 2016 року перебував у партії Батьківщина.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", український дисидент і один з авторів акту "Про Незалежність України" Левко Лук'яненко помер від наслідків інсульту. Саме тому він напередодні потрапив в реанімацію у "Феофанії", передають українські телеканали.

Дружина Героя України Надія Лук'яненко також розповіла, що її чоловік давно мав проблеми зі здоров'ям і перехворів на лейкоз. Пізніше Лук'яненко мав проблеми з тромбами і лейкоцитами. Зазначимо, 24 серпня Лук'яненко виповнилося б 90 років.

Народився видатний українець 24 серпня 1928 року в селі Хрипівка на Чернігівщині.

Також портал повідомляв про те, що в Санкт-Петербурзі (Росія) гонщик збив на смерть 74-річну заслужену балерину, викладача Маріїнського театру Ольгу Искандерову. Інцидент стався ще кілька днів тому, але сім'ї зважилися все розповісти тільки нещодавно.

Аварія припала на першу годину ночі, сталося це на пішохідному переході неподалік від будинку № 73 по Невському проспекту. Винуватцем ДТП виявився 28-річний стрітрейсер з Владивостока Іван Ярочкин, який керував автомобілем Toyota Supra.