Ubisoft показувала геймплейні відео і навіть проводила бета-тест, але залишилися гравці, які купували гонку, не розуміючи її нутрощів. Так що сьогодні ви дізнаєтеся п'ять речей, які необхідно знати про The Crew 2 перед покупкою.

Сюжет

Не чекайте від The ​​Crew 2 сюжету, взагалі. В оригінальній грі розробники Ivory Tower розповідали гравцям про протистояння ФБР з вуличними гонщиками. По сюжету гравцеві пояснювали особливості гри, знайомили з персонажами, режимами і так далі. Тепер же гонщику дають короткий брифінг на початку, розповідаючи суть.

Замість протистояння вуличної банди з представниками влади, нам показують гоночну зірку. Незалежно від персонажа, якого вибере гравець, його завдання - набрати підписників, стати знаменитим і заробляти багато грошей. І ось такою меркантильною мотивацією гравця підштовхують до змагань.

Відкритий світ

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Битися на дорозі з іншими гонщиками ви будете у відкритому світі. Карта The Crew 2 величезна і охоплює половину Америки, разом з приморськими містами, типу Лос-Анджелеса. Міста зроблені під копірку з оригіналу, звичайно, не рівень GTA 5, але все ще непогано.

У першій The Crew гравцям доводилося спочатку відкривати карту, але тепер весь світ доступний відразу. Більше не потрібно шукати точки швидкого переміщення для подорожей по Америці, адже всі точки відкриті за замовчуванням. Це вбиває частину геймплею, пов'язану з дослідженням світу, але гравцям, яким важливі лише перегони, такий підхід повинен сподобатися.

Якщо ж ви любите покататися по світу гри, то розробники винагородять вас прихованими бонусами і активностями. На карті The Crew 2 розкидані коробки з деталями для машин, які потрібно шукати за допомогою радара. Він активується автоматично, якщо гравець знаходиться поруч. Також можна зайнятися фотополюванням на пам'ятки і звірів, або ставити рекорди.

Види транспорту

Ставати швидкісним рекордсменом можна на машинах, мотоциклах, літаках і човнах. Кожен вид відрізняється фізикою поведінки, керованістю і площиною перегонів. Машини зазвичай ганяють вулицями або по бездоріжжі з болотами, до того ж є монстр траки, які виробляють трюки на величезних рампах. Літаки, що не дивно, літають в небі, а човни полюбляють воду.

Кожен вид транспорту можна підігнати під себе і поліпшити його характеристики. У домашньому гаражі "машину" можна перефарбувати, наліпити наклейки, створивши свій візерунок, або вибрати готовий дизайн. До того ж в автомобілях дадуть поміняти капот і диски. Якраз для тих, хто скучив по тюнингу авто.

Види заїздів

Для кожного виду транспорту передбачені різні змагання. Машини зазвичай ганяють по міських вулицях, бездоріжжю, а також величезним майданчикам для трюків. Для цього машини умовно розділили на три класи: легкові, позашляховики і монстр траки. Звичайні авто на пару з мотоциклами ганяють вулицями, позашляховики випускають кататися по бездоріжжю, а траки виробляються на майданчиках для трюків.

Літаки воліють перебувати в небі, виконуючи піруети далеко від глядача. Гравцеві пропонують змагатися в наборі очок, виробляючи трюки. Спочатку потрібно зробити три основних рухи, а потім показати креативність у фрістайлі. Другий вид гонок - заліт на час, де потрібно побити рекорд опонента.

Найбільш нудними виявилися запливи на човнах, які представлені звичайними перегонами по воді. Але вони теж діляться на два види. Спочатку гравцям пропонують більш спортивну варіацію, де використовуються катери для перегонів. Потім же гонщиків пускають змагатися на болотах, де використовуються інші типи катерів.

Постійне підключення до мережі

Якщо ви вирішили пограти на дачі далеко від інтернету, то поспішаємо попередити, що у вас нічого не вийде. Як і перша частина, The Crew 2 - ММО-гонка. Це означає, що всі функції гри прив'язані до інтернету, включаючи таблиці лідерів, щоденні завдання і змагальний мультиплеер.

До того ж без інтернету ви не зможете поганятися з іншими гравцями і друзями. В The Crew 2 розробники додали кооператив до чотирьох гонщиків. Банда на шістнадцять коліс може влаштовувати власні перегони чи просто веселитися, катаючись по світу. Якщо друзі зайняті, то можна просто увірватися в змагання з незнайомими гравцями по всьому світу.

Це були п'ять головних речей, які варто чекати від The ​​Crew 2 перед покупкою. Нагадаємо, що пограти можна на всіх актуальних платформах: Xbox One, PlayStation 4 і PC. Ми ж тестували гру на консолі від Sony, де The Crew 2 показала себе непогано з технічної та візуальної сторони. Чистих доріг і переможних заїздів, удачі!

Ігор Нікітін, спеціально для Знай.ua