Судячи з трейлерів самої очікуваної гри від Кодзимы, головним героєм Death Stranding став звичайний роботяга Сем Бріджес — кур'єр, який займається доставкою вантажів. Однак, на сьогоднішній день це вся інформація про головного героя.

Але судячи по четвертому (останньому на сьогодні) трейлеру Death Stranding, робота Сема стане однією з основних механік проекту. Чималу частину гри належить вивчати світ під час виконання різних доставок.

У ролику на Е3 2018, наприклад, герой переправлявся через річку, проте із-за сильної течії оступився і втратив частину вантажу. Кожен ящик обклеєний жовтою стрічкою, на якій повідомляється про припинення дії гарантії, якщо упаковка буде пошкоджена або відкрита коробка.

Швидше за все, Кодзіма, творець гри, зуміє здивувати світ сюжетними поворотами і неймовірними деталями історії.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що Apple припинить виробництво iPhone SE X і iPhone в цьому році, так як інтерес користувачів зміщується в бік "iPhone 9, iPhone 11 і iPhone 11 Plus", які представлять вже в цьому році. Аналітики прогнозують високий рівень незадоволеного попиту" на нові iPhone в цьому році через відсутність активності оновлення за останні кілька років". З-за цього експерти впевнені, що Apple буде виробляти 91 мільйон одиниць нових 2018 iPhone за останні два квартали цього року.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що Samsung офіційно відкрила найбільший завод в світі з виробництва смартфонів. Він розташований в Нойде, найближчому місті індійській столиці Делі, і здатен збирати до 120 мільйонів смартфонів в рік. Samsung заявляє, що буде використовувати цей завод для випуску телефонів бюджетного рівня, які продаються менш ніж за 100 доларів, а також таких флагманських пристроїв, як Galaxy S9.

Індія - величезний ринок смартфонів з більш ніж 400 мільйонами користувачів, але населення країни в 1,3 мільярда означає, що як і раніше залишається багато невикористаного потенціалу. Нагадаємо, що Samsung недавно обганяв Xiaomi як найбільшого постачальника смартфонів в Індії, а цей найбільший завод збільшить кількість продажів.