Жінки повинні розділяти спільний відпочинок із чоловіком і дітьми, якщо не хочуть втратити першого. Якщо ви бажаєте зберегти стосунки після весілля, то вам критично необхідно проводити відпустку удвох, без дітей.

Про це розповів блогер Уріель Штерн на сайті "Обозреватель".

За словами Штерна, коли в родині з'являються діти, чоловік зникає з планів на майбутнє жінки.

"Як це відбувається. Все починається з голови. Думки "Куди ми з тобою поїдемо, що ми будемо вечеряти, чим ми займемося, що ми собі купимо" змінюються на "що купити дітям, куди відвезти дітей, де будуть навчатися діти". Всі плани і дії будуються тільки навколо інтересів дітей", - пише блогер.

В цей момент чоловік і йде до іншої жінка, для якої він знову стає центром Всесвіту.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Тому, пари, у період відпусток заплануйте собі два відпочинки – з дітьми і тільки вдвох. Не забувайте, що ваша сім'я почалася з двох людей, які люблять і цінують один одного", - радить Штерн.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у наш час мало кого можна шокувати відносинами, в яких чоловік віком жінки. Причому, різниця у віці може становити як кілька років, так і більш 10. Адже, коли ситуація складається навпаки - це вважається абсолютно нормальним. Так чому ж юний кавалер у зрілої жінки іноді викликає осуд, посмішку або здивований шепіт? Однак, якщо відкинути сумніви і не звертати увагу на думку оточуючих, такий роман має всі шанси на звання щасливого періоду у житті.

Також портал повідомляв про те, що дорослі люди втомлюються повторювати, що очі людини-це його душа. Однак фізіогномісти вирішили доповнити це і розповіли, як характер людини пов'язаний з кольором очей.

Існує досить цікава теорія про те, що коли-то на планеті у кожної людини очі були ідентичного кольору, однак після Натти льодовикового періоду і різкої зміни погодних умов з'явилися люди з зеленими, сірими, синіми і блакитними очима. Як це вплинуло на їх характер?