Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова похвалилась новим фото та новими "досягненнями".

На сторінці в Instagram епатажна світська левиця опублікувала черговий голий знімок, на якому позує оголеною в самих босоніжках, а тіло прикрила букетом білих троянд вражаючого розміру.

В описі до фото танцівниця зазначила, що в стінах свого особняка може робити все, що хоче.

Також Волочкова залишила зухвале послання хейтерам.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Це моє особисте життя. Живіть своїм. Але судячи з усього і по тому, що багато хто вже живе моїм, то їхнє життя нудне і убоге", - додала балерина у своєму мікроблозі.

Крім того, балерина пригрозила недоброзичливцям закрити коментарі в разі, якщо вони продовжуватимуть тролити її в мережі.

"Коменти я закриваю, тому що у мене є і добрі підписники. І я не хочу, щоб вони читали моральних виродків і невдах злісних і спамерських пошукових роботів. Нехай захлинаються в своєму лайні на інших сторінках", - прокоментувала скандальна персона російського театру.

Волочкова згадала, як дівкою була

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони. На цей раз знаменитість показала знімок в Instagram ще до своїх дивних витівок з шпагатами. Фоловерам навіть нарешті прийшлося до душі "молоде" фото артистки.

За 5 годин знімок набрав понад 12 тис. лайків. Фанати почали розхвалювати Волочову: "Прям не впізнати", "Ви були дуже красивою", "Ух ти , красуня", "Русалка". Знайшлися й ті, хто розкритикував нинішній спосіб життя зірки: " порнстар блін", "Фани ваші дуже навіть хороші і вдалі фото виставляють, а ви чомусь ні", "Коли за розум візьмешся, зовсім чокнулась", - пишуть шанувальники.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", зовсім нещодавно Анастасія Волочкова знову вирішила побавиться на сіннику у вигляді декоративної вози, розтягнувшись в шпагаті. Особливу увагу також привернула її дивна взуття, нагадала копитця.