Російський турист жорстоко побив громадянина України на курорті в Туреччині.

Росіянин проник на територію турецького готелю, де відпочивали мандрівники з України, і побив 57-річного жителя Запоріжжя до напівсмерті. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на туристичне агентство "Ліга-Тур-Сервіс".

В результаті інциденту, який стався в готелі Ganita holiday village в місті Аланья, українець отримав важкі травми і впав в кому. Як розповіли в турагенції, коли чоловіка госпіталізували, він вже був без свідомості, і зараз потерпілий лежить в реанімації в лікарні міста Аланья і вже четвертий день перебуває в комі.

Агентство "Ліга-Тур-Сервіс" відмовляється визнати цей випадок страховим, оскільки турист в момент побиття знаходився у стані алкогольного сп'яніння,

У зв'язку з цим, лікування доведеться оплачувати сім'ї потерпілого, проте дружина українця заявила, що в неї немає коштів на лікування та транспортування чоловіка на батьківщину.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У консульстві України наразі відмовчуються. За словами родичів потерпілого, консульство України в Туреччині не бере участі у вирішенні проблем, що виникли, і на цей момент жодним чином не допомагає родині потерпілого.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російський турист попався на ганебній крадіжці у Туреччині.

Турецька влада повідомили російських дипломатів про затримання громадянина Росії Сидоренка за підозрою в крадіжці семи шуб. Його затримали 4 липня в місті Кемер, поліція знайшла в готельному номері "russo turisto" сім шуб на суму $ 3500.

Адміністрація одного з місцевих магазинів повідомила про крадіжку в поліцію. Російського туриста запідозрили в розкраданні після перегляду поліцейськими записів з камер відеоспостереження магазина.