Історія про дитячу футбольну команду з Таїланду, яка застрягла в печері, нещодавно сколихнула весь світ. Дітей вдалося врятувати живими і неушкодженими, після цього вони написали своїх батьків зворушливі листи. Передає Clutch.

Ці листи для батьків і друзів опублікували в Facebook, тому ознайомитися з ними може кожен. Залишається тільки вірити, що у зниклих дітей тепер все налагодиться і вони, приєднавшись до своїх сімей, зможуть забути пережитий жах. Ось листи, які вони написали:

"У нас все добре, всі здорові, не хвилюйтеся. Коли вийдемо, дуже хочемо поїсти різної смачної їжі і відразу відправитися додому".

"Мамо, тату, не хвилюйтеся, я в порядку. Будь ласка, скажіть братові приготувати для мене смажену курочку. Люблю вас".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Мамо, тату, Нік любить вас обох і молодшого брата. Якщо я зможу вибратися, мам, тат, приготуйте мені мукату (тайське блюдо зі свинини). Нік любить вас".

"Я в порядку, але погода дуже погана. Не хвилюйтеся і не забудьте про мій день народження (він був 3 липня) ".

"Не хвилюйтеся, мамо, тату, Б'ю пропав всього лише на пару тижнів. Я повернусь і буду допомагати мамі торгувати на ринку кожну вільну хвилину. Я буду намагатися повернутися швидше".

Тренер батькам хлопчиків:

"Дорогі батьки, ваші діти в порядку. Люди, що тут знаходяться, добре про них піклуються. Обіцяю, я теж буду піклуватися про них настільки сильно, наскільки зможу. Спасибі вам за підтримку. Я у величезному боргу перед вами, вибачте мене".

Тренер своєї сім'ї:

"Моїй тітці й бабусі. Я в порядку. Не хвилюйтесь за мене, побережіть здоров'я. Тітко, будь ласка, скажи бабусі, щоб зробила овочеве рагу і свинячі шкварки коли я повернуся. Жахливо хочу все це з'їсти. Всіх люблю".

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", із затопленої печери Тхам Луанг в Таїланді вдалося витягнути останніх двох людей - футбольного тренера і школяра.

Цю інформацію повідомляє телеканал Spring News.

"Дванадцятий "вепр" (шкільна команда з футболу називається "Дикий вепр" — прим. ред.) і тренер Ек вийшли з печери і направляються в польовий госпіталь", — повідомляє телеканал.

Також відомо, що група рятувальників з останніми постраждалими з'явилася зовні у 17:43 за місцевим часом.

Раніше агентство Reuters повідомляло, що з печери рятувальники винесли на ношах трьох, а у вівторок, 10 липня, витягли на поверхню одразу п'ять чоловік. З ними також вийшли рятувальники, які перебували з групою весь час з моменту її виявлення.

Вранці, 10 липня, розпочалася третя фаза рятувальної операції. Всі п'ятеро дітей повинні були вийти з печери одночасно. До цього у рятувальників виходило виводити назовні по чотири підлітка.