Давно відомо, що чоловіки ніколи не йдуть просто так. Вони біжать від того стану, який дає їм жінка. І часто виходить так, що навіть люблячи, чоловік не може знаходитися поряд з жінкою. Що змушує його піти? Читайте в матеріалі Clutch.

Він відчуває, що вона намагається виправити його

Якщо чоловік зрозуміє, що у відносинах його не приймають таким, який він є, а намагаються виправити – він піде.

У цій ситуації жінці потрібно просто перестати вимагати від чоловіка нездійсненного і підтримувати його, що він ставав кращим.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Він наляканий успіхом жінки

У дослідженні, проведеному Університетом Флориди, було продемонстровано, що чоловіки відчувають величезний удар по своїй самооцінці, коли їх партнерки домагаються більшого успіху.

Чоловік буде відчувати постійне незадоволення власними досягненнями якщо на його тлі жінка виявиться успішнішою.

Вона весь час смикає його по дрібницях

Постійне бурчання і приниження його гідності можуть зруйнувати все, що було побудовано за довгі роки. Чоловіки можуть поводитися як діти, але вони вже давно виросли. Вони рідко терплять постійні скарги. Чоловіки повинні відчувати себе спокійно за рахунок прояву взаємної поваги і подяки. Вони будуть ігнорувати і уникати настирливого жіночого бурчання, тому що це додає багато негативу.

Йому не вистачає інтимної близькості

Вірте чи ні, чоловіки жадають близькості, як і жінки. Причому секс часто є для чоловіка основою відносин і, якщо жінка починає маніпулювати ним, примушуючи випрошувати інтимної близькості, він піде.

Вона порівнює його з іншими чоловіками

Для чоловіка конкуренція з іншими представниками сильної статі дуже важлива. Якщо жінка починає порівнювати його зі своїми колишніми (тим більше не в його користь) – це початок кінця.
Чоловік хоче вірити, що він єдиний. Що тільки він займає вагоме місце в її житті.

Вона дуже залежить від нього

Чоловіки мають потребу в особистому просторі. Їм також потрібні друзі. Чоловік не хоче, щоб до нього ставилися як до майна, або відчувати, що у них з'явилася не дружина, а нянька. Коли він починає розуміти, що його обмежили у свободі, то він піде, щоб знову її знайти. Здорові відносини вимагають, щоб у обох сторін був свіє власне коло друзів і свобода для заняття своїми справами. Сильна залежність жінки від чоловіка – це вірний шлях до розриву.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", більшість жінок вступає у відносини, будучи на підйомі: вони радісні й сповнені енергії, але саме це і може стати причиною розриву відносин. І найголовніше – вони самодостатні, тобто мають власні уявлення про життя, цілі та плани.