У середу, 11 липня, прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час презентації звіту уряду за перше півріччя гордо заявив, що середній розмір пенсії в Україні виріс на 35% і тепер становить 2562 гривні.

Блогер Михайло Шнайдер поцікавився, чи сам Володимир Гройсман вірить в те, що говорить. Адже більшість пенсіонерів насправді отримуют мінімальну пенсію, яка становить всього 1435 грн.

Про це блогер написав на своїй сторінці у Facebook.

"У мене виникає всього одне питання. Володимир Борисович, ви хоч самі вірите в те, що говорите? Адже насправді мільйони українських пенсіонерів отримують мінімальну пенсію в розмірі 1 435 гpивень. Ну а інші не більше 2000 гривень. А суму, яку ви озвучили, отримують від сили 10% українських стариків. І повірте, я прекрасно знаю про що кажу. У моїх батьків які все своє життя тяжко працювали, платили податки і відрахування, пенсія - 1600 гривень", - написав Михайло Шнайдер.

Сегодня на заседании Правительства, Владимир Гройсман гордо Заявил, что средний размер Пенсии в Украине вырос на 35%. И...

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Posted by Mihail Shnayder on Wednesday, 11 July 2018

Блогера підтримали користувачі, які резонно вказали на парадоксальну ситуацію в Україні, коли прожитковий мінімум становить 1700 грн, а мінімальна пенсія - 1452 грн.

Крім того українці зазначили, що навіть задекларований Гройсманом розмір середньої пенсій в 2562 – це мізер, на який неможливо прожити.

"Володимир Борисович може вже досить казок і популізму. Може вже настав час трохи попрацювати. Адже ви обіцяли показати нам, як потрібно керувати державою. А обіцянки прийнято виконувати ...", - уклав блогер.

На що йому дотепні дописувачі відповіли, що обіцянки прийнято виконувати серед порядних людей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гройсман пробив дно цинізму заявою про пенсії. Пафосна заява прем'єра про підвищення виплат на 61 гривню виглядає як насмішка над літніми людьми.

Про це написав блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці у Facebook. Він зазначив, що така заява вже навіть сміху не викликає, а цинізм, з яким зубожіння українців підноситься, як досягнення, просто не вкладається в голові.