У французькому історичному місті Ліоні три невідомих літаючих об'єкта раптово з'явилися в небі і здивували очевидців, яким вдалося зафіксувати космічні об'єкти на відео. Місцеві жителі заявили, що побоюються за своє життя.

Поява одночасно трьох інопланетних об'єктів викликала паніку серед жителів Ліона. За словами очевидців, містичні три літаючі тарілки виникли в небі 9 липня 2018 року. НЛО мали вигляд великих круглих куль, які видавали сильне сяйво. Повідомляється, що всі три НЛО перебували в небі нерухомо і в чіткій лінії.

На даний момент французькі уфологи не можуть пояснити що сталося. Востаннє НЛО у Франції бачили в червні поточного року, тоді очевидцям він нагадав корабель з фільму "Чужий".

Нагадаємо, нещодавно відразу три НЛО вдалося зняти в одному з найбільш таємничих районів Землі. На ролику, який нещодавно з'явився в мережі, можна помітити три дивних "блюдця". За словами експерта, в пустельній місцевості Мохаве, штат Невада, здійснили посадку інопланетні судна.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Примітно, що саме там знаходиться секретна військова база, відома як "Зона 51", де, за чутками, зберігаються підбиті американськими військовими космічні апарати, створені прибульцями.

Як вважає уфолог, прибульці, які давно зацікавлені американською базою, вирішили дізнатися про неї побільше, у зв'язку з чим і здійснили посадку. Але з літака, звідки велася зйомка, точно не можна було сказати, на якій відстані від землі вони перебували.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вторгнення "яскравих" інопланетян зняли на відео. У США непізнаний літаючий об'єкт налякав людей дуже яскравим світлом. Білі та блакитні вогники, які літали в небі невідомим способом, складали один загальний контур. Дивна фігура змінювала свою форму. Відомо, що діаметр НЛО – кілька метрів.