Анастасія Волочкова найшла собі нового коханця, ім'я якого не розголошує і лишень демонструє в соцмережах дорогі подарунки від нього – перстень з турмаліном Параїба і діамантами, а потім ще й коня - чистопородного фриза.

Не встигли блогери обговорити нечувані подарунки нового коханого скандальної балерини, як таємничий кавалер поспішив зробити артистці новий карколомний презент.

"Я - щаслива людина, мене оточують найкращі чоловіки. І зараз поруч зі мною дуже хороша людина. У день перемоги російської збірної з футболу над іспанцями він подарував мені шикарний перстень, з яким я тепер не розлучаюся, - зізналася Волочкова.

Але ім'я свого нового бойфренда балерина наразі не назває, мовляв, усьому свій час.

За словами Волочкової, їй вручили перстень з сапфіром в 70 карат, який обрамлений діамантами. Як розповіла Анастасія, вартість прикраси неабияка - близько мільйона доларів. За ціною таку прикрасу можна порівняти з вартістю десяти 1-кімнатних квартир у Москві.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Балерина щаслива, адже ці раптові подарунки нарешті поповнять її спустошену в 2013 році колекцію діамантів.

"Коли мій будинок пограбували (тоді я ще жила в орендованому особняку), злочинці винесли два сейфи з коштовностями і гроші. Частину прикрас поліція потім знайшла, але, на жаль, найцінніші перстені так і не були знайдені. Тому я рада такій увазі мого шанувальника. Завдяки його участі моя скринька поповнилася новими унікальними прикрасами", - розповіла Анастасія Волочкова в інтерв'ю російським ЗМІ.



Журналісти вирішили перевірити вартість подарунка шанувальника балерини та запитали про прикрасу у професіонала в області коштовностей.

Відомий ювелір визнав, що камінь дійсно унікальний.

"Сапфіри відрізняються один від одного за насиченістю кольору. Яскраво-сині - найдорожчі. Цей камінь відноситься до категорії темно-синіх сапфірів. Його вартість менша, ніж у його побратимів, тому що він занадто темний. Друга категорія, за якою оцінюється камінь, - це чистота. Я б відніс його до третьої групи по чистоті. У будь-якому випадку - це унікальний камінь. Думаю, його вартість близько 10 тисяч доларів за карат. Виходить, цей камінь коштує мінімум 700 - 800 тисяч доларів, а то й більше - близько мільйона доларів. Родовищ сапфірів не так багато у світі. По всій видимості, походження цього каменю - Кашмір, Індія. Саме там добувають такі темні сапфіри", - розповів експерт.

Подарунки-подарунками, та Анастасія Волочкова не може жити без своїх скандальних шпагатів і кожен раз освоює все нові місця

Як повідомляв портал "Знай.ua", недавно Анастасія Волочкова розтягнулась у шпагаті на сіновалі. Особливу увагу фоловерів привернуло її дивне взуття, що нагадує копитця.