Її охрестили української Ешлі Грем одразу після перемоги у проекті " Model XL". Модель plus-size Марія Павлюк досить довго утримувала статус народної улюблениці, та нещодавно провокативна фотосесія мало не поставила хрест на її репутації.

Model XL і "майже полуничка"

Поки прихильники розмірковували над подвійними стандартами моди і ламали голову над її секретами, українка знялася у рекламі відомого бренду, котрий займається пошиттям одягу для жінок із пишними формами. Участь у фотосесії брав і напівоголений чоловік, що і стало приводом для обговорення, адже Марія – заміжня, і ніколи не була помічена у подібному.

Фіналістка шоу Model XL дуже давно мріяла потрапити на подіум, з першого разу у неї не вийшло. Саме заради створення власної родини довелося відкласти плани у довгий ящик – на черзі було заміжжя, навчання і народження дитини. Павлюк потрапила до фінального відбір на шоу, їй запропонував роботу дизайнер одягу Андре Тан. Відмовлятися просто не було сенсу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Дизайнер хотів розкрити чуттєвість жінок "у тілі" і дати їм шанс опинитися у центрі уваги:

"Кожна дівчина, незалежно від її параметрів, повинна відчувати себе впевненою і привабливою. Я хочу допомогти жінкам в цьому і показати, що це легше, ніж здається. У нашій країні повинні бути свої українські Ешлі Грем, які будуть працювати не тільки в Україні, а й за кордоном", - заявив Андре Тан.

Шукати таку довго не довелося, Марія підходила по всім параметрам. Але фотосет оцінили не всі, більшість назвали його вульгарним і навіть цікавилися, чи в курсі чоловік такої роботи. Сама ж Марія всім задоволена, а щодо звинувачень на свою адресу, реагує спокійно – мовляв, коханий про все знає і підтримує свою красуню навіть у таких пікантних починаннях.

Дивіться: Переможниця Модель XL Марія Павлюк про життя після проекту

Як повідомляв портал "Знай.ua", моделі plus-size розповіли, як розповісти себе. Дівчата дали інструкції всім, хто соромиться відкривати своє тіло, одягати купальник, чи виходити на пляж влітку.