YouTube випускає інструмент для творців, який перевіряє, вкрадені чи їх відео. Тепер, кожен раз, коли відео завантажується на YouTube, служба сканує і перевіряє, чи є вміст на сайті.

Інструмент, який YouTube називає сервісом зіставлення авторських прав, буде випущений для творців з більш ніж 100 000 передплатників на каналі. Творці, які використовують цей інструмент, будуть повідомлені, якщо на YouTube будуть відображатися копії їх відео. Якщо інструмент знаходить збіги, творці можуть потім вирішити, які дії зробити.

Однак, ви повинні бути першими, хто завантажив відео, щоб стати оригінальним творцем за допомогою цього інструменту, тому є ймовірність, що хтось ще копіює ваше відео, яке вже знаходиться на Vimeo або Facebook, і завантажує його на YouTube перед вами.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що Apple припинить виробництво iPhone SE X і iPhone в цьому році, так як інтерес користувачів зміщується в бік "iPhone 9, iPhone 11 і iPhone 11 Plus", які представлять вже в цьому році. Аналітики прогнозують високий рівень незадоволеного попиту" на нові iPhone в цьому році через відсутність активності оновлення за останні кілька років". З-за цього експерти впевнені, що Apple буде виробляти 91 мільйон одиниць нових 2018 iPhone за останні два квартали цього року.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що унікальні розумні годинник Mobvoi's TicWatch Pro надійдуть у продаж вже сьогодні. Годинник анонсували ще в травні, і сьогодні настав їхній час. TicWatch Pro змінить уявлення про розумних годинах, додаючи другий екран з низьким енергоспоживанням, який призначений для збільшення автономності.

Щоб зробити цей трюк, Mobvoi розмістив прозорий РК-дисплей FSTN поверх основного OLED-дисплея годин. Екран OLED використовується для відображення стандартного інтерфейсу Wear OS. Але коли ви не користуєтеся годинами, екран OLED відключається, і ви можете бачити над ним РК-дисплей, що відображає час і іншу необхідну інформацію.