"Бургер Кінг" - того самого, де "бургер — безкоштовно" і промо-кодів для друзів. Завдяки моніторингу iPhone за трафіком, користувач соцмережі виявив дуже цікаву інформацію.

Крім звичайної сервісної інформації про моделі телефону і дату відвідування додатки, смартфон отримав інформацію про те, як знімати відео з екрану.

Параметр MaxVideoLength (максимальна довжина відео) зазначений як «0», що означає нескінченну запис при запущеному додатку. Тобто додаток не просто записує екран, а робить це постійно, попутно посилаючи всю отриману інформацію на сервер.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Крім цього, у відео фіксується навіть ваш пароль до банківськими картками та облікові записи соцмереж.

Крім розробників програми, доступ до відео отримують і партнери компанії.

Нагадаємо, що Apple припинить виробництво iPhone SE X і iPhone в цьому році, так як інтерес користувачів зміщується в бік "iPhone 9, iPhone 11 і iPhone 11 Plus", які представлять вже в цьому році. Аналітики прогнозують високий рівень незадоволеного попиту" на нові iPhone в цьому році через відсутність активності оновлення за останні кілька років". З-за цього експерти впевнені, що Apple буде виробляти 91 мільйон одиниць нових 2018 iPhone за останні два квартали цього року.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що унікальні розумні годинник Mobvoi's TicWatch Pro надійдуть у продаж вже сьогодні. Годинник анонсували ще в травні, і сьогодні настав їхній час. TicWatch Pro змінить уявлення про розумних годинах, додаючи другий екран з низьким енергоспоживанням, який призначений для збільшення автономності.

Щоб зробити цей трюк, Mobvoi розмістив прозорий РК-дисплей FSTN поверх основного OLED-дисплея годин. Екран OLED використовується для відображення стандартного інтерфейсу Wear OS. Але коли ви не користуєтеся годинами, екран OLED відключається, і ви можете бачити над ним РК-дисплей, що відображає час і іншу необхідну інформацію.