Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони. Здається, артистка махнула рукою на хейтерів і вирішила показати плоди багаторічної праці. На цей раз знаменитість показала відео в Instagram, знявши пуанти з втомлених ніг. Ноги, в свою чергу, видали жахливий хрускіт.

"З почуттям виконаного обов'язку-до нових звершень!" - мотиваційно підписала Волочкова. Фанатів ж налякали дивні звуки і награність балерини. "Знову копита свої страшні виставила напоказ", "Не дай бог, такі страшні ноги!", "Нічо се хрускіт...", "ну навіщо ці страшні ноги вічно тикати в камеру??? Навіщо так бридко хрустіти суглобами??? І навіщо одягати прикраси в спорт-зал???? НАВІЩО????", "Все дуже виглядає награно! Безглуздий сміх", "страшні Ноги ((( схожі на руки((((", "Ваше кілечко задолбало...принаймні смішно,...", "Плату за успіх)) ну скільки можна то свої граблі клацати ...та говорити про свої понад працях", "Прям Голум з Володаря кілець... Один в один. І "моя прелесть" на пальці.... Фууууу.", - розлютила фоловерів Анастасія. Проте знайшлися і ті, хто заступився за знаменитість, похваливши її працю.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова показала знімок в Instagram ще до своїх дивних витівок з шпагатами. Фоловерам навіть нарешті прийшлося до душі "молоде" фото артистки.