В мережі виник гучний ажіотаж навколо нового фото президента Росії Володимира Путіна, обличчя якого спантеличило людей.

Знімок зробили під час відвідин Путіним Валааму (Карелія).

На фото, яке оприлюднив кремлівський журналіст Дмитро Смирнов, на обличчі глави Кремля люди розгледіли дещо дивне.

Найбільше увагу інтернет-користувачів првернуло незвичайне здуття на щоці нижче лівого вуха.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"РуссоСМІ: Путін сьогодні відвідав Валаам, де цілував ікони святих. Ну так - не виймаючи з рота, як то кажуть ", - повідомив на своїй сторінці в Facebook ззамглави Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький.

"Ротовий біцепс",

"Защекан",

"Маска сповзла",

"Чужий скоро вирветься назовні",

"З карамелькою за щокою",

"Це хом'як",

"Перед вами злий і жахливий фантомас", - припустили коментатори.

Частина з них припустили, що це може бути онкологія або ж наслідки застосування ботокса. Втім, є й такі, які вважають"цей екземпляр" невдалим двійником Путіна.

РПЦ посвятила росіян у плани Путіна

Скандально відомий російський протоієрей Олексій Чаплін взявся "реабілітувати" православ'я і розповісти про роль церкви в житті вірян.Але зробив він це у своїй традиційній манері – так, що одразу не зрозумієш, попередження це від священника, чи навпаки "провісник Апокаліпсису".

Дивіться: чи є у Путіна двійники

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", нове обличчя Путіна не дає заснути росіянам. Зараз мережа активно висміює фотографію глави Кремля без фотошопу, яку злили користувачі.

Коментатори одразу ж накинулися з жартами на цей рахунок: "Не народився ще такий фотошоп, який міг би зробити з Пыни щось пристойне", "Щоки-базуки".

"Та то просто двійника взяли зношеного", "Дуремар опухлий", "Так виглядає мерзота", "Сподіваюся, скоро в труні буде краще виглядати", - іронічно пишуть юзери.