Представники британського боксера Леннокса Льюїса повідомили, що виставковий бій з мером Києва Віталієм Кличком не відбудеться.

Про це повідомляє Знай.Спорт

Раніше Кличко сказав, що виручені з реваншу кошти підуть на благодійність, однак представники Льюїса звернулися в WBC з метою повідомити, що ніяких пропозицій щодо бою з мером Києва не отримували.

Цікаво, що лише вчора у WBC офіційно підтвердили, що реванш Кличко - Льюїс відбудеться восени у Києві в рамках конгресу Світової боксерської ради.

Нагадаємо, бій Льюїс - Кличко відбувся 21 червня 2003 року. Поєдинок, пізніше визнаний "боєм десятиліття в суперважкій вазі", був зупинений лікарем через розсічення у Віталія. На момент зупинки українець вигравав на картах всіх трьох суддів з рахунком 58:56. Одразу після бою Леннокс пообіцяв Віталію реванш, але не дотримав свого слова і через кілька місяців оголосив про завершення кар'єри.

Конгрес WBC в Києві

З 30 вересня по 5 жовтня в Києві пройде 56-й конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC). Очікується, що столицю України відвідають понад 600 учасників конгресу з понад 100 країн світу, серед яких світові зірки боксу, промоутери, судді та менеджери.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Серед очікуваних заходів - не тільки офіційні зустрічі та обмін досвідом, організатори обіцяють також цікаву програму з неформальним спілкуванням та благодійними акціями.

Організатори планують познайомити учасників з українською культурою і традиціями.

У конгресі WBC в Києві візьмуть участь такі легенди боксу, як Майк Тайсон, Евандер Холіфілд, Леннокс Льюїс та інші. Про це повідомив президент організації Маурісіо Сулейман на зустрічі з Віталієм Кличком в Києві.

Дивіться: огляд бою Кличко - Льюїс

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Усик отримав "так" від легендарного чемпіона світу.