Китайська компанія Huawei офіційно представила світу флагман Nova 3, який може похвалитися непоганими можливостями в плані продуктивності. Новинка буде доступна вже з 20 липня в декількох кольорах: чорному, золотистому, блакитному і синьо-фіолетовому з градієнтом.

Що стосується інших характеристик, смартфон отримав 6,3-дюймовим екраном Full HD з роздільною здатністю 2340 × 1080 пікселів і співвідношенням сторін 19,5:9. Виробники заявляють, що дисплей підтримує охоплення 85 відсотків колірного простору NTSC. У верхній його частині є виріз а-ля iPhone X.

Що стосується начинки, усередині встановлений фірмовий восьмиядерний чіпсет Kirin 970 зі схемою big.LITTLE. Він містить чотири ядра ARM Cortex-A73 з тактовою частотою до 2,4 ГГц і стільки ж ARM Cortex-A53 з тактовою частотою до 1,8 ГГц.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що Apple припинить виробництво iPhone SE X і iPhone в цьому році, так як інтерес користувачів зміщується в бік "iPhone 9, iPhone 11 і iPhone 11 Plus", які представлять вже в цьому році. Аналітики прогнозують високий рівень незадоволеного попиту" на нові iPhone в цьому році через відсутність активності оновлення за останні кілька років". З-за цього експерти впевнені, що Apple буде виробляти 91 мільйон одиниць нових 2018 iPhone за останні два квартали цього року.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що унікальні розумні годинник Mobvoi's TicWatch Pro надійдуть у продаж вже сьогодні. Годинник анонсували ще в травні, і сьогодні настав їхній час. TicWatch Pro змінить уявлення про розумних годинах, додаючи другий екран з низьким енергоспоживанням, який призначений для збільшення автономності.

Щоб зробити цей трюк, Mobvoi розмістив прозорий РК-дисплей FSTN поверх основного OLED-дисплея годин. Екран OLED використовується для відображення стандартного інтерфейсу Wear OS. Але коли ви не користуєтеся годинами, екран OLED відключається, і ви можете бачити над ним РК-дисплей, що відображає час і іншу необхідну інформацію.

На думку Mobvoi, ви отримаєте два дні автономної роботи, користуючись годинником у звичайному режимі. Коли час автономної роботи буде низьким, годинник також запропонує вам ввести "Essential Mode", який використовує тільки верхній дисплей і деякі ключові датчики, одночасно відключаючи Wear OS і всі розумні функції.

Ціна за новинку близько 250 доларів.