Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій. Цього разу артистка показала фото в дуже жіночному образі, надівши витончене плаття з українського шоурума.

Всього за 15 годин розкішний кадр набрав майже 8 тис. лайків, а фанати залишилися в захваті. "Шикарна!", "З кінським хвостом -супер шалена петарда", "Богиня!!!", "Така красива ... естетичне задоволення для очей", "Сукня бомба", "Дашуня просто красуня , особливо в образі з такою зачіскою ! Зірочка", "Гордість, витонченість, жіночність і виклик одночасно!!!", "Як же я Вас люблю. Чесно. Богиня", "Даша Астаф'єва молодчина. Спасибі що радуєш своєю творчістю і не нагоняешь пафосу, як багато зірок шоубізу. Красуня", - не переставали завалювати компліментами Астаф'єву її шанувальники.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram кумедними знімками. На цей раз знаменитість показала, як витанцьовувала на фестивалі Atlas Weekend, який проходив з 3-8 липня у Києві.