Microsoft готується додати підтримку Dolby Vision свої консолі Xbox One S і Xbox One X. Додавання означатиме, що консолі Microsoft можуть синхронізуватися з Apple TV 4K і Chromecast Ultra від компанії Google як єдині потокові пристрої, які в даний час підтримують як Dolby Vision, так і Dolby Atmos. В даний час Microsoft тестує підтримку Dolby Vision з допомогою Xbox Insiders, і на даний момент вона обмежена потоковими додатками. Netflix - одне з перших програм, яка повинна бути оновлено за допомогою Dolby Vision для Xbox One S і Xbox One X, і неясно, чи планує Microsoft поширювати це на диски Blu-ray.

Dolby Vision широко вважається більш якісною, ніж поточна підтримка HDR10, використовувана в Xbox One. Dolby Vision регулює яскравість і колір сцен з допомогою метаданих і підтримує до 12-бітної глибини кольору і більш високих значень яскравості, ніж HDR10. Хоча ви не обов'язково побачите безпосередню різницю в поточних телевізорах, підтримка Dolby Vision (поряд з HDR10) на Xbox One робить її більш перспективним доказом у нинішній війні стандартів HDR.

Нагадаємо, що Apple припинить виробництво iPhone SE X і iPhone в цьому році, так як інтерес користувачів зміщується в бік "iPhone 9, iPhone 11 і iPhone 11 Plus", які представлять вже в цьому році. Аналітики прогнозують високий рівень незадоволеного попиту" на нові iPhone в цьому році через відсутність активності оновлення за останні кілька років". З-за цього експерти впевнені, що Apple буде виробляти 91 мільйон одиниць нових 2018 iPhone за останні два квартали цього року.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що унікальні розумні годинник Mobvoi's TicWatch Pro надійдуть у продаж вже сьогодні. Годинник анонсували ще в травні, і сьогодні настав їхній час. TicWatch Pro змінить уявлення про розумних годинах, додаючи другий екран з низьким енергоспоживанням, який призначений для збільшення автономності.

Щоб зробити цей трюк, Mobvoi розмістив прозорий РК-дисплей FSTN поверх основного OLED-дисплея годин. Екран OLED використовується для відображення стандартного інтерфейсу Wear OS. Але коли ви не користуєтеся годинами, екран OLED відключається, і ви можете бачити над ним РК-дисплей, що відображає час і іншу необхідну інформацію.