Шридхар Чіллал (Shridhar Chillal) з індійського міста Пуна відомий тим, що ростив нігті на лівій руці з самого дитинства. Все почалося з того, що коли вчитель вилаяв його за те, що юнак зламав його довгий ніготь, і сказав, що той ніколи не зрозуміє, як важко зберегти їх довжину, якщо сам не спробує їх відростити. Очевидно ця фраза дуже зачепила хлопчика і з тих пір він вирішив осягнути всі тяготи відрощування нігтів.

Батьки не схвалювали його захоплення і говорили йому, що він не зможе знайти роботу, але чоловік влаштувався фотографом і придумав спеціальний тримач для нігтів під час роботи з камерою.

Так, коли нігті вже 82-річного індійця виміряли останній раз, їх загальна довжина становила дев'ять метрів і дев'ять сантиметрів. Найкоротший ніготь у Чіллала зростав на вказівному пальці (1,64 метра), а найдовший — на великому (1,97 метра). Він потрапив в Книгу рекордів Гіннеса в 2015 році.

Нещодавно стало відомо, що чоловік з найдовшими у світі нігтями зрізав їх через 66 років відрощування. Про це повідомив сайт Книги рекордів Гіннесса.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Чіллал зізнавався, що його нігті дуже крихкі і, щоб вони випадково не зламалися уві сні, йому доводилося прокидатися кожні півгодини і перекладати руку.

Чоловік зважився зрізати нігтічерез постійний біль: їх вага і довжина не дозволяли йому розкрити долоню.

"З кожним ударом мого серця всі мої п'ять пальців, кисть, лікоть і плече розриваються від болю, а місце під нігтями ніби палає", — додав він.

Нагадаємо, на міжнародний тату-фестиваль з Німеччини прилетів самий татуйований чоловік у світі, занесений в Книгу рекордів Гіннеса Рольф Бухгольц. Його тіло повністю покрито татуюваннями і пірсингом. Крім того, в голові у нього вставлені імпланти, які імітують ріжки, а білки очей 58-річного німця чорні.

Всі, хто спілкувався з ним, відзначають його доброзичливий характер, і він приємний в особистій бесіді. При цьому спочатку багатьох, особливо українців, відлякує його екзотична зовнішність, яка здається агресивною і навіть демонічною.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тао Порчон-Лінч — дивовижна жінка. Їй майже 100 років, але вона не збирається зменшувати обороти. Тао відома як найстаріший викладач йоги в світі. Все почалося з того, що ще дівчинкою вона побачила на пляжі людей в дивних позах, зі щасливими обличчями. Ті люди займалися йогою. Через деякий час Тао сама стала практикувати вправи. Ось вже 70 років жінка не хоче зупинятися.