Останнім часом поїздка на відпочинок закінчується для українців повним розчаруванням. Бажання зекономити чи неможливість організувати поїздку за кордон змушує громадян шукати альтернативи в Україні. Однак такий вибір принесе лише сльози.

Так сталося з жителькою Мелітополя, яка вирішила провести відпустку на березу Азовського моря та несподівано стала жертвою аферистів, - пише Politeka.

Українка потрапила на базу-примару, заплативши за цю екзотику цілком реальні гроші.

Дівчина знайшла в мережі вигідну пропозицію від доглянутої та упорядкованої бази "Забава", розташованої на Федотовій косі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

База пропонувала привабливі умови і вигідні ціни – 600 грн за двомісний номер. До того ж триразове харчування в місцевому кафе обіцяли за 180 грн в день з людини.

Після того, як менеджер пояснив усі нюанси, постраждала перерахувала на картку необхідну суму – це 10 тисяч гривень.

Коли ж прибула в зазначений день до Кирилівки та відправилась на таксі на базу відпочинку. Проте водій так і не зміг знати базу "Забаву".

У підсумку українка залишилася ні з чим, а аферисти дуже непогано заробили.

Наразі справою займаються правоохоронці. Невідомо, хто це потрапив на вудочку шахраїв, проте українцям рекомендують більш обережніше ставитися до вибору агентства, яке організовує відпочинок та заздалегідь перевіряти всю інформацію.

На популярному курорті масово отруїлися діти

У готелі Водоспад, що на Прикарпатті сталось масове отруєння 11 дітей, п'ятеро з них вже госпіталізовані до місцевої лікарні.

Нагадаємо також, що на Київщині в дитячому таборі також сталась надзвичайна подія. 12 дітей потрапили до лікарні з отруєнням. Зокрема найгірше стало 8-річній дівчинці, яка вже понад тиждень знаходиться у комі.

Спеціальна комісія проводить перевірку та з'ясовує всі обставини.

Дивіться: громадяни на відпочинок в Україні більше викладають, ніж за кордоном

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", 9 липня на всіх пляжах вивісили "жовтий прапор", який свідчить, що "купатися не рекомендується". Усі 13 столичних пляжів не відповідають санітарним нормам.