1. Вирішите, чи варто воно того. Спроба перетворити дружбу у відносини може мати непередбачувані наслідки. Якщо ваш план не спрацює, дружба може зіпсуватися або взагалі закінчитися. Якщо ви дійсно дбаєте про людину, у якого закохані, подумайте про те, чи готові ви так ризикувати. Може бути, ви вирішите, що краще залишитися друзями і постаратися змиритися зі своїми почуттями.

2. Запитайте себе, чого ви хочете. Проаналізуйте свої бажання. У вас дійсно сильні почуття до вашому другу чи це просто фізичний потяг? Абсолютно нормально, коли вас фізично тягне до людини протилежної статі, з яким ви відмінно спілкуєтеся, і іноді це може поширюватися на ваших друзів. Але це не обов'язково означає, що ви підійдете один одному в романтичних стосунках.

3. Поговоріть із загальними друзями. Дізнайтеся, що говорить людина, яка вам подобається, вашим спільним друзям. Вони можуть розповісти вам якусь інформацію про те, що відчуває ваш друг. До того ж, друзі допоможуть визначитися, чи варто починати стосунки з цією людиною, або ви швидше поставите під загрозу вашу дружбу з ним.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

4. Ще раз переконаєтеся в тому, що зробили правильний вибір. Навіть якщо ви вирішили діяти прямо, не варто говорити про свої почуття ні з того ні з сього. Дочекайтеся моменту, коли ви залишитеся удвох і зможете поговорити відкрито, не соромлячись і не відволікаючись. Не забудьте врахувати інші деталі, наприклад, якщо у вашого друга зараз напружений момент у житті, якщо він тільки недавно закінчив серйозні відносини, швидше за все, в такий момент не саме час ділитися з ним своїми почуттями.

5. Проводите з одним більше часу. Пропонуйте йому які-небудь цікаві спільні заняття і намагайтеся змінити характер вашого спілкування, коли ви разом. Замість того, щоб спілкуватися, як звичайні друзі (як ви завжди спілкувалися), проявляйте до нього більше інтересу (не тільки емоційно, а й фізично). Вийти з френдзоны часто так само просто, як розвинути ваші відносини і змінити те, як один сприймає вас. Чим більше часу ви проводите один на один, тим більше у вас можливості висловити свої почуття.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що змушує чоловіка піти з сім'ї.