У всьому світі, незалежно від раси, національності та віросповідання люди добре знають, що таке п'ятниця 13. Хоча кожен сприймає цей день по-різному, але якщо ви справді боїтеся його настання, то запасіться терпінням і візьміть на озброєння дієві поради, як уникнути неприємностей і вберегти себе.

Чого категорично не можна робити у п'ятницю 13-того?

× перед сном не слід довго дивитися в дзеркало,

× не варто починати нові справи;

× не рекомендується міняти зачіску;

× краще не вживати лайливі слова, особливо "чорт" і "свиня";

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

× якщо ви потрапили під дощ, прийшовши додому, не сушіть парасольку відкритим.

Забобони в Україні

В цей день лікарі намагалися не призначати операції, а мандрівники – не їхати у далеку дорогу, молодята не планували весілля, селяни забували про хатні та польові роботи. Будьте також дуже уважними щодо фінансів: у цей день удача примхлива, і може відвернутися від кожного у найбільш незручний момент.

Не давайте в борг і не займайте, не вкладайте гроші в сумнівні проекти і відмовтеся від великих покупок - зростає ймовірність обману, тому з фінансовою стороною життя краще взагалі не зв'язуватися.

Краще відмовтеся від нових справ. Будь-які починання, приурочені до п'ятниці 13, можуть виявитися провальними. Несприятлива енергетика дня може поставити хрест навіть на самих благих намірах і перекреслити всі напрацювання.

Уникайте також негативного мислення. Сила думки 13 числа здатна нашкодити вам, якщо ви задумали щось погане або перебуваєте в поганому настрої. У цей день особливо обережними варто бути поруч з дзеркалами, коли дивитеся на своє відображення. Думайте лише про позитивний і ні в якому разі не говорите вголос погані речі.

Остерігайтеся стригти нігті і волосся: в цей день, наповнений негативною енергетикою, не варто ризикувати здоров'ям і успіхом. Підстригати волосся і підстригати нігті в цей день ризиковано через можливість втратити життєвих сил і удачі.

У цей день краще не озиратися. За повір'ями, озирнувшись в цей день, можна побачити негативні події, залучити в життя неприємності, від яких важко позбутися, і навіть побачити свою смерть.

В п'ятницю 13 не вживайте алкоголь, адже вважається, що сам диявол в цей день розносить алкогольні напої і може схилити вас до поганою звичкою випивати щодня.

Дивіться: Історія появи забобонів про п'ятницю 13-те

Як повідомляв портал "Знай.ua", розкрита справжня історія п'ятниці 13-го.