Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фоловерів незвичайними постами в Instagram. На цей раз знаменитість показала новий знімок в купальнику і розповіла, яке морозиво обожнює найбільше.

"Найсмачніше морозиво, яке я їла, виявлено в Італії. Ім'я йому Gelato. Їж кілограмами абсолютно різне з достатком топінгів. Мені навіть вдалося самій приготувати один з видів морозива. Якщо пам'ять не зраджує , у Болоні мій твір мистецтва був з фісташковим смаком ) А яке ваше улюблене морозиво? "- поцікавилася у шанувальників Тодоренко.
"Фісташкове)", "Регіна, здрастуйте! А у мене улюблене джелато зі смаком троянди.", "Я люблю полуницю з вершками в кульках", "улюблене фісташкове, з малиною і з печивом "орео")", "Класичний пломбір, фісташка, крем-брюлик і солона карамель-мої морожені фаворити", "Обожнюю шоколадне морозиво і взагалі люблю все, що пов'язане з шоколадом", "Бананове,полуничне і просто пломбір)))" - почали відповідати фанати. Багато хто також зазначив, що у телеведучої відмінна фігура і фото виглядає досить пікантним.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко запропонувала виплеснути на неї весь негатив і злість. Варто відзначити, що це вже другий ДеньСрача, який влаштовує артистка.