З суботи, 7 липня, 57-річний українець Андрій Сова лежить нерухомо на лікарняному ліжку в Туреччині: він впав у кому після того, як неадекватний російський уболівальник накинувся і побив до напівсмерті. Це чоловік так засмутився, що збірна РФ програла на Чемпіонаті світу.

Пішов уже п'ятий день, як український турист не приходить до тями, але на допомогу йому ніхто особливо не поспішає. Портал Рoliteka пише, що дружина потерпілого знаходиться поруч з ним, але й гадки не має, що робити.

"Зараз він в лікарні, підключений до апаратів, до тями не приходив. Це єдина допомога, яку нам тут надають. Скрізь мене футболять, грошей на транспортування чоловіка у мене немає, і що мені робити, я не знаю", - розповіла вона.

Жінка додала, що конфлікт стався на території готелю Ganita holiday village.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Чомусь чужий турист пройшов на територію готелю, він був росіянином. Мене поруч не було, інші відпочивальники кажуть, що росіянин був злий через програш російської збірної з футболу. Він вдарив чоловіка, той впав і вдарився головою об асфальт, втратив свідомість. Тільки по бейджику на руці вдалося визначити, хто він і звідки", - поділилася жінка.

Відомо, що особливо активного росіянина правоохоронці затримали, але відпустили вже на наступний день, коли він заплатив 800 доларів штрафу.

"Я взяла виписку в поліції, вони його відпустили, і він вільно тут десь ходить", - поскаржилася Світлана.

"Мені там сказали - моліться. Потім порадили пройтися по готелю і зібрати гроші, тому що у консульства грошей на допомогу немає. Я просто в шоці, не знаю, що робити. 15 липня біля мене закінчується путівка, як я можу полетіти без чоловіка?" - плаче жінка.

Тим часом українське посольство в Туреччині поки взагалі не відреагувало на дику ситуацію.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що в Маріуполі прикордонників жорстоко побили за питання, чи є в кафе меню українською мовою.