Хакери опублікували в мережі повідомлення з обіцянкою розповісти про те, як банк готують до продажу Валерію Хорошковському, а також скільки коштують рішення українських судів і як його підлеглі завищують перед ним бюджетів.

На новій сторінці "Сбербанк.leaks" у соціальній мережі Facebook з'явилося повідомлення з обіцянкою компромату. На сторінці сказано, що найближчим часом користувачі отримають відповіді на питання: "Навіщо Валерію Хорошковському купувати українську філію Сбербанку Росії?" "як Сбербанк Росії виводять з-під санкцій штучно занижуючи його капітал", "хто літає на переговори з Германом Грефом?" і "як Ярослав Порохняк заробляє на відкатах і освоює бюджетів, обслуговуючи інтереси Хорошковського".

При цьому на сторінці вже з'явилися нібито листування Ярослава Порохняка, який є начальником відділу з проблемних заборгованостей і його помічницею Наталією Коваль, водієм Ігорем Палацовим і фітнес-тренером Сергієм Бєлоусовим.

Відомо, що в одній з листувань Порохняк розповідає помічниці про результати поїздки в Монако до Хорошковського 17-19 травня і шпетить водія за довге стояння водія в пробці.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай. ua" народний депутат Верховної Ради 7-го скликання Олександр Табалов готує рейдерське захоплення майна ТОВ "Одеський коровай", найбільшого виробника хліба в Одеському регіоні.

"На арені боротьби за українські хлібозаводи з'явився вже забутий багатьма "тушка" часів Віктора Януковича і Сашка-"стоматолога" Олександр Табалов з сином Андрієм. Вони почали активний рух і співпрацю з російськими банкірами щодо організації плану рейдерського захоплення соціально важливого і соціально відповідального українського підприємства", - пишуть "Коментарі".