Працівниця дитячого відділення львівської стоматологічної поліклініки №3 Наталія Ярема під час засідання сесії Львівської міськради, 12 липня, погрожувала викинутися з вікна сесійної зали. Свої дії жінка мотивувала відчаєм з-за невиплати їй заробітної плати. Про це повідомляє zaxid.net.

Інцидент стався після того, як працівники комунальних поліклінік міста увірвалися до сесійної зали з вимогою надати їм слово. Після виступу кількох стоматологів секретар міськради Анатолій Забарило оголосив перерву в роботі сесії.

Після цього кілька десятків стоматологів намагалися прорватися до президії, однак їх стримували працівники "муніципальної охорони". Одна з мітингувальниць, Наталя Ярема, раптово вилізла на підвіконня відкритого вікна і почала погрожувати, що вистрибне з нього. Жінку вмить зняли муніципали, після чого запропонували їй води, оскільки у неї продовжувалася істерика.

Варто зауважити, що сесійна зала міськради розташована на другому поверсі львівської Ратуші, на висоті приблизно восьми метрів. Пізніше Наталя Ярема пояснила журналістам, що на такі радикальні дії її штовхнув відчай через невиплату їй зарплати протягом 11 місяців. Також її обурило, що депутати пішли на перерву, не розглянувши питання стоматологів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто зазначити, що працівники комунальних стоматологій вже не перший раз пікетують міську раду через реформу, яку впроваджують в місті. Всі комунальні стоматполіклініки повинні перетворити в неприбуткові підприємства. Це дозволило б медикам офіційно встановити ціни на свої послуги і таким чином самостійно заробляти на власну зарплату та утримання своїх медичних закладів. Однак частина працівників стоматполіклінік такі зміни не влаштовують.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у Львові на розі вулиць Січових стрільців та Гнатюка пара зайнялася сексом на даху одного з найвищих в центрі міста будинків. Про це повідомили очевидці, які зняли пристрасті на відео.