Американська модель Емілі Ратажковскі вперше зблизька показала свою обручку, яку їй подарував Себастьян Бір-Маклард на заручини. Яскраві фотографії пікантна модель виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Вкінці лютого 2018 року Емілі Ратажковскі приголомшила прихильників несподіваною новиною про одруження з актором та продюсером Себастьяном Бір-Маклардом. До заміжжя пара прозустрічалась всього кілька тижнів, що трішки шокувало підписників зірки. Окрім цього, супермодель відмовилась від традиційного білого плаття, одівши на скромну церемонію стильний костюм від Zara.

З часу одруження Емілі Ратажковскі минуло 4 місяці. Аж тепер модель вирішила вперше показати перстень, який Себастьян Бір-Маклард подарував їй на заручини. Ювелірний виріб з двома великими діамантами Емілі носить із золотою обручкою.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як раніше передавав портал "Знай.ua", відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. На цей раз стильна фотосесія була би пристойною, якби знаменитість не показала розкішні груди в глубокому декольте ніжно-жовтої сукні.

Всього за 15 годин знімки Ратаковскі набрали по 500 тис. лайків, однак типові "голі" фото Емілі зазвичай набирають в рази більше. Шанувальники захопилися жіночним видом дівчини, а деякі навіть пожартували про те, що сукню забули погладити перед зйомкою.

Нагадаємо, відома американська модель і актриса Емілі Ратажковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Зараз дівчина часто показує як проводить своє літо, роблячи це, звичайно ж, в купальниках свого бренду. Останнє фото змусило фанатів пускати слинки, адже знаменитість продемонструвала відмінну фігуру і підтягнуті сідниці.

"Марс" - лаконічно підписала кадр Емілі, маючи на увазі скелясту місцевість. За короткий час фотографія набрала майже 1,5 млн. Лайків, а шанувальники не переставали розсипатися в компліментах, розхвалюючи розкішне тіло Емілі Ратажковскі. Однак знайшлися і ті, хто дорікнув модель в фотошопі, пояснивши це тим, що раніше її зад був набагато менше.