На одному з полів Великобританії з'явилася загадкова інсталяція. Якийсь фермер, напередодні візиту президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа спорудив із злакових культур напис "Бл**ь Trump" (відео можна подивитися внизу).

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал Hue.

Працівник ферми, який спорудив польову інсталяції, каже, що не мав на увазі нічого поганого - це мистецтво.

У Telegram-канал Hue, у підпису до новини, поставили іронічно-риторичне питання:

"Ви все ще думаєте, що Трамп не працює на Росію?".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", президент США Дональд Трамп висловив своє невдоволення з приводу кордонів європейських країн, він назвав їх "поганими" і поскаржився, що вони не можуть зупинити потік "трубопровідних доларів", який Європа направляє в Росію; свою думку американський президент традиційно для себе вважав за краще виразити в Twitter.

"Кордони Європи погані!.. Трубопровідні долари в Росію неприйнятні", – написав американський лідер.

Трамп підкреслив, що хоча країни НАТО з моменту візиту президента США в минулому році збільшили свої витрати на "додаткові мільярди доларів", цього все одно недостатньо - і США, як і раніше, повинні тягнути на своїх плечах основний тягар витрат на НАТО.

Також портал повідомляв про те, що лідер США Дональд Трамп скасував низку двосторонніх зустрічей у рамках саміту НАТО в Брюсселі, але в той же час погодився провести переговори з президентом України Петром Порошенком.

"Зустріч тривала близько 20 хвилин. Обговорили широкий спектр питань, включаючи" Північний потік-2 "і надалі співробітництво в оборонній сфері", - зазначають джерела в Адміністрації Президента.

Крім того, із-за зсуву порядку денного переговори проходили без запрошення преси. Планувалося, що Трамп проведе ряд зустрічей, а саме з лідерами України, Грузії, Румунії та Азербайджану. Про скасування всіх зустрічей повідомляє румунський телеканал Romania TV, посилаючись на інформацію власного кореспондента.