Глава політичної партії УКРОП у місті Гостомель, Київська область, Микола Пасальський побив жінку за прохання прив'язати його пітбуля. Відео виклав Telegram-канал Kyiv Life.

На відео видно, як Пасальський після зауваження жінки з величезною силою б'є її по обличчю.

Окрім цього, чоловіку робила зауваження не тільки пстраждала жінка, а й інші перехожі. Їм не сподобалось те, що пітбуль без намордника та повідка розгулює вулицями, де ходять діти.

За жінку вступився перехожий чоловік, якого Пасальський теж намагався вдарити.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як раніше передавав портал "Знай.ua", 25-річного поліцейського найжорстокішим чином вбили під час виклику. Сталося це в українському місті Рівне.

Цю інформацію повідомляє місцева поліція.

Що найстрашніше в цьому інциденті - спосіб вбивства. Чоловіка буквально закололи вилами. Медики намагалися врятувати його життя, але безрезультатно. Поліцейський впав у кому і не приходив до тями.

Повідомляється, що 1 липня правоохоронець прибув на виклик до сусідів, які сперечалися. Один з них у стані алкогольного сп'яніння проткнув вилами поліцейського, а після злочину втік.

Нагадаємо, депутата Держдуми РФ Сергія Жігарева з фракції "ЛДПР" на півночі російської столиці жорстко побили. Відомо, що політика відправили в лікарню.

Про це йдеться в сюжеті одного з російських телеканалів.

Лікарі діагностували у Жігарева гематому, закриту черепно-мозкову травму і синці. Лікарі підозрюють перелом щелепи.

Інцидент стався на вулиці Поліни Осипенко ввечері 8 липня. Як передає телеканал, від госпіталізації депутат відмовився.

Відмітимо, лідер "Радикальної партії", народний депутат Олег Ляшко влаштував розбірки із парламентарем Сергієм Лещенком. Політики почали з'ясосувати стосунки просто у приміщенні сесійної зали Верховної Ради.

Як видно на відео, яке нещодавно оприлюднили у мережі, обидва депутати обмінялися не надто цензурними висловами, але ось що стало причиною такої поведінки політиків, поки невідомо. Момент перепалки парламентаріїв потрапив на відео.