Син президента України Олексій Порошенко, який є народним депутатом, спробував втекти від протестуючих в центрі Києва.

Нагадаємо, що в Києві вже кілька днів проходить акція власників "евроблях", причому протестувальники влаштувалися в центрі столиці.

Протестувальники намагаються не випускати з урядового кварталу народних депутатів, у яких вечірнє засідання завершилося.

Про це повідомляє Главком.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Порушені чоловіки погналися за Олексієм Порошенком, який сподівався, що його не впізнають", - пише видання.

Син президента спробував втекти дворами. Чим закінчилася гонитва, видання замовчує.

Нагадаємо також, що в цей же час в урядовому кварталі сталося ДТП, в якому, як стверджується, автомобіль народного обранця Павла Пинзеника збив двох осіб з числа протестувальників. При цьому автомобіль спробував втекти з місця ДТП, а коли його почали блокувати протестувальники, з машини, як кажуть очевидці, стріляли.

Сам Пинзеник заперечує факт ДТП, стверджуючи, що якась людина "сама лігла" на капот машини, а потім встала і пішла.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", вранці 11 липня водії машин на єврономерах заблокували центр Києва. Поліція повідомляє про 4,5 тисячі мітингувальників. За даними організації "Авто Євро Сила" участь у протестах в Києві взяли близько 10 тисяч автомобілів. Безстрокова акція триває.

Мітингувальники вимагають скасування рішення Кабінету міністрів, яке дозволяє Министерсту внутрішніх справ відслідковувати терміни перебування в Україні автомобіля на єврономерах і застосовувати санкції до порушників. Друга вимога – прийняти закон про розмитнення машин на єврономерах.

Протягом 11 липня мітингувальникам не вдалося досягти заявлених вимог і вони оголосили, що залишаться під будівлею Кабміну на ніч. У четвер, 12 червня учасники протесту мають зустрітися з представниками Адміністрації президента щодо скасування постанови Кабміну.

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" і голова Комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна повідомила, що комітет планує передати на розгляд Верховної Ради законопроект про розмитнення машин на єврономерах.