Алан Бадоєв показав фото своєї дорослої дочки Лоліти від колишньої дружини Жанни.

Знаменитий український режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв вирушив на зйомки в Португалію. На цей раз він вирішив взяти з собою 12-річну дочку Лоліту. Як каже Алан, дівчинка не тільки його надихає, але й активно бере участь у зйомках нового кліпу.

На своїй сторінці у соцмережі Алан Бадоєв опублікував кілька знімків з дочкою, які були зроблені під час поїздки в Португалію.

Підписники ж зазначила, що маленька Лоліта росте справжньою красунею і схожа на свою маму Жанну Бадоєву.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Позитивне ставлення до життя Лоліта успадкувала від нас з Жанною , а це , я вам скажу, цілий океан позитивної сили. Нехай їй вистачить мудрості і ніжності завжди відповідати щирою посмішкою у відповідь на злість, відповідно слабкість" - підписав знімок Алан.

В коментарях шанувальники розчулюються теплим відносинам батька і доньки.

"Яка чудова дитина! Дуже на маму схожа!", "Алан, я захоплююся вашим турботливим ставленням до дочки! Ви Батько з великої літери, а дочка у вас дуже красива! ", "Вилита Жанна зростає і відчуття стилю вже з юності", "Дуже гарна дівчинка. І, судячи з усього, дуже розумна. Які батьки — така й дочка!", — пишуть вони.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", популярний український режисер Алан Бадоєв зняв кліп на пісню "Musica" українсько-болівійської співачки Мішель Андраде. Про це повідомляє РБК.

Кліп на пісню "Musica" знімали в Києві протягом 24 годин, а основною локацією став Будинок Звукозапису Українського радіо. Команда режисера Алана Бадоєва перетворила чуттєвий сингл у магічну Girl Power історію.

"Спочатку мені сподобалися іспанські слова пісні. А так як іспанської мови я не розумію, вони створили для мене атмосферу якоїсь містики. По суті, кожна дівчинка таке переживає, і всі подруги об'єднуються, щоб витягнути її з поганого настрою. Виходить маленька заговорницкая секта (сміється). Ця пісня – трошки вуду, вона яскрава і динамічна, саме так ми і вирішили її візуалізувати. З Мішель дуже приємно працювати – вона горить тим, що робить, і як тільки включається камера - розкривається в кадрі" - ділиться Алан Бадоєв.