33-річна популярна модель Даутцен Крус вирушила на заслужений відпочинок разом зі своїм коханим чоловіком. Гарячу блондинку "зловили" на одному з пляжів Ібіци під час прийняття сонячних ванн і насолоди дорогими напоями.

Річний лук Крус був простим і елегантним. Топ-модель позувала в модному суцільному купальнику темно-оливкового кольору з декоративними бічними прорізами, білосніжних кросівках і сорочці світло-блакитного відтінку. Нідерландська зірка підкреслила неймовірний образ сонцезахисними окулярами і масивними прикрасами з емалі.

Що примітно і похвально - Крус була не нафарбованою, однак це зовсім не завадило моделі блищати на всі сто.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", на Instagram-модель Катаріну Заруцки з Каліфорнії під час відпочинку на Багамах напала акула. Дівчина вирішила сфотографуватися в компанії вусатих акул-няньок. Про цей інцидент дівчина розповіла у випуску CBS Los Angeles і продемонструвала фотографії.

Так, повертаючись з ланчу, дівчина помітила заводь, що кишить вусатими акулами-няньками. Катаріна вирішила, що їй нічого не загрожує, і вона без проблем зробить новий шикарний кадр.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал повідомляв про те, що російська модель Ірина Шейк поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram відвертим знімком з пляжу, на якому позує топлес. Однак груди модель вирішила прикрити черепашками.

Схожий знімок кілька років тому публікувала в соціальних мережах одіозна російська балерини Анастасії Волочкової. На Мальдівах співачка позувала повністю голою, прикривши інтимні місця плоскими камінцями та мушлями.

Крім того, нагадаємо, що 24-річна модель, зірка "Рятувальників Малібу" і найсексуальніша жінка за версією men's Health Шарлотта Маккінні опинилася в центрі уваги, засмагаючи на пляжі в Малібу.

Актриса і модель продемонструвала сексуальну фігуру і своє знамените декольте в крихітному бікіні. Не залишилися без уваги папараці і спокусливі стрункі ніжки Шарлотти.