В одному з продуктових магазинів міста Жуковське, Московської області, стався дивний інцидент. Жінка почала годувати свою дитину фруктами з прилавка, але продавщиця їй не дозволила.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал Mash.

Камери відеоспостереження магазину зафіксували що сталося з жінкою після зауваження продавщиці - це було страшно. Підпила клієнтка так розлютилася, що почала громити все на своєму шляху. Вона перекидала їжу з прилавків і била співробітницю. Коли припадок досяг апогею, жінка вилізла на вітрину і продовжила трощити майно магазину, водночас зачіпаючи прицільними ударами свою "кривдницю".

За всім цим спостерігав маленький хлопчик - син ненормальної клієнтки. На диво, він був дуже спокійний і не зводив пильного погляду зі своєї розбурханої матері.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", працівниця дитячого відділення львівської стоматологічної поліклініки №3 Наталія Ярема під час засідання сесії Львівської міськради, 12 липня, загрожувала викинутися з вікна сесійної зали. Свої дії жінка мотивувала відчаєм з-за невиплати їй заробітної плати. Про це повідомляє zaxid.net.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Інцидент стався після того, як працівники комунальних поліклінік міста увірвалися до сесійної зали з вимогою надати їм слово. Після виступу кількох стоматологів секретар міськради Анатолій Забарыло оголосив перерву в роботі сесії.

Також портал повідомляв про те, що зотруднику поліції, який палицею побив пенсіонера посеред станції метро, загрожує серйозне покарання. Інцидент стався у вівторок, 10 липня. За словами очевидців, все, що зробив пасажир, це переступив жовту лінію. Що сталося насправді, ще належить з'ясувати.

Про це повідомляє портал Рoliteka з посиланням на прес-службу столичної поліції.

"Київською місцевою прокуратурою №7 розпочато розслідування кримінального злочину за фактом можливих неправомірних дій з боку київського поліцейського, який стався на станції "Контрактова площа"", - пишуть правоохоронці.