Популярний в Києві аероклуб "GOGOLEV AERO" оскандалився жахливим станом літаків і ставленням до клієнтів. Користувач Facebook Ганна Доценко написала про це на своїй сторінці.

Дівчина розповіла, що на висоті 300 метрів у літака відмовив двигун і він розбився, впавши на дах будівлі.

UPD 3: Моя публикация показала, что у малой авиации в нашей стране есть определённые проблемы. Раньше о них знали лишь...

Posted by Anna Dotsenko on Thursday, 12 July 2018

"На висоті 300 метрів біля літака, найімовірніше, відмовив двигун, і пілот здійснив аварійну посадку на кукурудзяне поле. Після того як передня стійка торкнулася землі, літак проїхав пару метрів по грядці молодої кукурудзи, потім спіткнувся, хвіст літака відірвався від землі, літак перекинувся через капот і впав на дах", - пише дівчина.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Доценко розповіла, що після аварії ніхто не запропонував їй ніякої допомоги.

"Після аварії пілот не запропонував мені ніякої допомоги і підтримки. Мабуть, я і мій стан його абсолютно не цікавили, а цікавив лише літак, безпосереднім власником якого, як мені сказали в аероклубі, він і був...ні сам пілот не викликали поліцію або МНС. Навпаки, вони зробили все, щоб мене оперативно відправити в Київ, а літак самостійно забрати з місця події, для цього вони викликали спеціальний маніпулятор.", - пише вона.

Дівчина розповіла, що на наступний день вона відчула себе гірше.

"На наступний день після польоту моє самопочуття погіршилося. Я поїхала в клініку. Результат обстеження у невролога і комп'ютерної томографії голови та шиї: закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, забої", - повідомила дівчина.

Вона написала, що про аварію не повідомили ні в спеціальне бюро з розслідування аерокатастроф, ні в поліцію. Дівчина розповіла, що дільничному, який прийшов на місце аварії сказали, що нічого не сталося.

"Я спілкувалася з дільничним. Результат перевірки такий же: літака немає, пілота немає, а в самому аероклубі дільничному сказали, що вказаний мною в заяві літак в той день у них не літав", - пише дівчина.

Крім цього дівчина дізналася, що у літака, на якому вона летіла, закінчився термін дії сертифіката і він не був перевірений.

Раніше портал Знай.uа повідомляв про те, що популярний лоукостер домовився з "Борисполем".