Багато недосвідчених туристів задаються питанням: «як бронювати авіаквитки на літак через інтернет». Адже не завжди можна з упевненістю вибрати певну дату для вильоту, або ж все може помінятися через особисті обставини. Крім того, онлайн-бронювання дозволить швидко змінити квиток, якщо ви знайдете більш вигідний рейс як за ціною, так і за часом. Отже, як бронювати авіаквитки на літак - читайте в нашому матеріалі.

Як бронювати квитки: секрети туристів

Щоб знайти найбільш підходящий і вигідний авіаквиток, слід скористатися пошуковими-агрегаторами. Вони дозволяють побачити всю інформацію про актуальні пропозиції авіакомпаній. Дуже важливо те, що подібні сервіси не завищують ціни на квитки, на відміну від туристичних фірм.

Існує величезна кількість пошукових-агрегаторів, але найбільш відомим в Україні є компанія Аір-Пілот. Розглянемо всі секрети успішного бронювання і покупки авіаквитків.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще
  1. У графах «Пункт вильоту» і «Пункт призначення» вкажіть пункти вильоту та прильоту.
  2. Далі виберіть, який авіапереліт вам потрібен: в одну сторону або в обидві.
  3. Нижче виберіть дату вильоту і дату зворотного вильоту.
  4. Далі виберіть кількість пасажирів (максимум - 9 осіб).
  5. Виберіть клас обслуговування - економ або бізнес.
  6. Далі вам буде запропоновано декілька варіантів перельоту, в тому числі прямі, і з пересадками. Визначте відповідний для Вас і натисніть кнопку «Забронювати».
  7. Далі ви можете вибрати спосіб оплати. Якщо оплата через банківську карту, то електронний авіаквиток буде доставлений на поштову скриньку.
  8. Переконайтеся, що все правильно і підтвердіть бронювання.​

Чому потрібно бронювати через інтернет?

  • Витрати часу і сил - мінімальні;
  • Вигідно. Подібні сервіси продають квитки за ціною авіакомпанії, а часто і зі знижкою;
  • Пошукові сервіси зрозумілі і зручні кожному;
  • У базі пошукових агрегаторів міститься інформація про всі популярні авіакомпанії;
  • Зручне, чітке і постійно оновлення розкладу рейсів дозволяє бути в курсі останніх подій;
  • Всі доступні по всьому світу авіарейси в режимі реального часу - пропозиції провідних провідних і бюджетних перевізників;
  • Онлайн-бронювання квитків доступно кожному клієнту, не обмежується місцем розташування кас та часом їх роботи. Заброньований e-ticket можна переслати в будь-яку точку світу по електронній пошті.