Прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей переконує світову громадськість не послаблювати тиск на Росію.

Як повідомляє "РИА", Тереза ​​Мей наполягає на тому, щоб санкції проти Росії не були зняті аж до мирного вирішення конфлікту в Україні.

Читайте також: Тереза Мей отримала право офіційно розпочати Brexit

"Британія глибоко стурбована розвитком військових дій в Україні. Насильство має бути припинено. Ми звертаємося до наших закордонних колег і просимо їх не послаблювати тиск на Росію до тих пір, поки міжнародні домовленості між Росією та Україною не будуть виконані в повному обсязі. Незалежно від санкцій, які Росія накладає у відповідь, ми не повинні ослаблювати хватку ", - заявила Тереза ​​Мей.

Знай.ua нагадує, що Тереза ​​Мей в недалекому майбутньому повинна зустрітися з Першим міністром Шотландії Ніколою Стерджен для подальшого обговорення становища Шотландії в Королівстві.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще