Кожну третю неділю у липні в Україні відзначається День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. В цьому році дата припадає на 15 липня.

Це свято — чудова нагода привітати всіх тих, хто є надійною опорою для нашої країни, особливо в цей нелегкий час, чий професіоналізм, знання, досвід і майстерність допомагали і допомагають розвивати дану галузь. Знай.uа підготував для читачів найкращі привітання в прозі і листівках.

Привітання з Днем металурга у прозі

З Днем металурга! Успіхів у досягненні поставлених цілей, здоров'я, сімейного благополуччя, щастя, святкового настрою, творчих і особистих успіхів, душевної рівноваги. Нехай метал тече рікою, загострення полум'яного вогню супроводжує любов, а твердість духу, краса і злагодженість присутні в щоденній роботі. Низький уклін і гордість за важку і важливу працю!

Вітаю з днем металурга! Бажаю всім трудящим у цій важкій і гарячій галузі — свіжого повітря, безхмарного настрою і безпечної праці! Будьте здорові, міцні і витривалі. Досягайте своїх висот і прагніть до досконалості. Щастя, прогресу і особистого благополуччя!

У день металурга хочу побажати здоров'я сталевої і залізної удачі. Нехай супроводжує успіх на роботі, нехай панує мир і добробут у домі, нехай добрі і вірні поруч будуть друзі. Щастя, радісних подій у житті і любові.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще
Привітання з Днем металурга у листівках

З Днем металурга. Бажаю, щоб життя твоє було надійним, міцним сплавом із любові, удачі, щастя і достатку. А ще хочу побажати величезних сил, бездоганного здоров'я і вищої майстерності в роботі, а також приємних подій, радісних зустрічей і щасливих посмішок у кожному дні життя.

Нехай буде вдалою, кожна плавка. Нехай сталь тече вогненною рікою, і кров у ваших неймовірно сильних жилах. Вітаю з професійним святом металурга! Бажаю здоров'я, багато сил, для такої важливої і складної роботи. Нехай ваші гарячі серця завжди будуть сповнені і оточені щастям і любов'ю. Бажаю стабільного доходу і життєвого благополуччя.

Раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що 14 липня православний світ відзначає шанування святих братів Косьми і Даміана, лікарів-безсрібників.