Жінка Козеріг живе без оглядки на чоловіків і завжди намагається стати господинею свого життя. Вона розумна і цілеспрямована, а тому підпустить до себе не кожного чоловіка. Партнеру варто постаратися, щоб вона побачила в ньому рівного.

Володіє величезним шармом, який змушує чоловіків мріяти про її кохання. При цьому високі стандарти і жорсткі вимоги до обранця залишають дуже багатьох претендентів "за бортом". Цінує силу, розум, цілеспрямованість і дбайливість.

Жінка Водолій приємна і легка в спілкуванні. Проте не кожному вдається завоювати її увагу. Вона вміє вправно вислизати від чоловіків, яких вважає негідними. Водолій знаходиться в пошуку ідеалу, скоєного чоловіки.

Водолій досить волелюбна і затоплення. Здатна доводити чоловіків до безумства і самих неймовірних вчинків в надії отримати хоча б трохи її уваги.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Жінка Лев потребує повного обожнювання і любові. Вона вміє чарувати і шукає того, хто задля неї поставить п'єдестал, на який вона зможе зійти. Однак для того, щоб удостоїтися честі робити їй дари, чоловікам доведеться постаратися.

Жінка Овен вміє зачаровувати й приголомшувати чоловіків з першого погляду. Вона горда і незалежна. У будь-якій компанії звертає на себе увагу. Шукає особливого чоловіка, який буде сильним партнером. Здатна любити без оглядки.

Дивіться: самі фатальні знаки Зодіаку

Як повідомляв раніше портал "Знай. ua" жжінки — один з найважливіших джерел емоційних переживань чоловіків, здатні бентежити і змінювати світ тільки одним поглядом. Але асторологи давно помітили, що різні знаки Зодіаку поводяться в ліжку абсолютно по-різному. Про те, яка ти коханка, читай в матеріалі Clutch.