Улюблениця популярного телесеріалу "Гра престолів" Софі Тернер показала світові, як ніжно вона відноситься до Джо Джонасема. Папарацці зуміли отримати порцію прекрасних знімків, на яких 28-річний Джонас йде під руку зі своєю 22-річною нареченою.

Романтичні стосунки пара завела ще в 2016 році, а в минулому році закохана парочка оголосила про заручини.

На знімках, які отримали широке поширення в соцмережах, Софі боязко слідує за своїм обранцем, взявши його під руку на виході одного з лондонських ресторанів.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Знай.іа нагадує, що не минуло й місяця після весілля, як виконавець ролі Джона Сноу в "Грі престолів" вирішив поділитися з глядачами подробицями подальшого життя. Кіт Харінгтон став офіційним чоловіком колеги по знімальному майданчику Роуз Леслі, яка зіграла Ігрітт.

"Я закінчив зйомки нового сезону ("Ігри престолів" – ред.) минулого тижня, в четвер, це було просто приголомшливе подорож. Я якось сказав, що це завжди була не просто робота. Вони всі були сім'єю для мене, і це було моє життя. Я любив кожну хвилину в ньому. Минулого тижня я був дуже зворушений думками про те, що закінчив зніматися ", - згадував актор.

Також нагадаємо, 13 липня в Лос-Анджелесі оголосили номінантів ювілейній 70-ї премії "Еммі". За заповітні статуетки поборються серіали "Розповідь служниці", "Гра престолів", "Світ Дикого Заходу" та інші популярні шоу.

Так, популярний серіал "Гра престолів", зйомки восьмого сезону якого днями завершилися, отримав 22 номінації на премію "Еммі".

Також з 21 номінації отримали серіал "Світ Дикого Заходу" і шоу "Saturday Night Live", повідомляє The New York Times.

Цікаво, що "Гра престолів", яка не мала номінацій минулорічної "Еммі", була номінована на "Кращий драматичний серіал", де буде боротися проти торішнього серіалу-переможця "Розповідь служниці".

Також нагадаємо, автор книги "Пісня льоду і полум'я" Джордж Мартін заявив, що у серіалу Гра престолів буде 4 пріквела. Про це повідомляється на сайті-енциклопедії "Гри престолів".

Зйомки першого пріквела почнуться в жовтні 2018 року в Белфасті (Північна Ірландія). У серіалі розкажуть про події, які відбувалися за тисячі років до Гри престолів.