У вирішальному матчі Чемпіонату світу-2018 Франція повела в рахунку. На 18 хвилині Манджукич забив у гол у власні ворота. Трохи пізніше Іван Перешіч зрівняв рахунок. На 38 хвилині французи знову вийшли вперед.

Таким чином станом на 40-й хвилині матчу рахунок гри становить 2: 1 на користь Франції.

На 18 хвилині гри Франція отримала право на штрафний удар приблизно з 30 метрів. І Антуан Грізманн, потужно пробивши, вдало "потрапив" в голову Маріо Манджукічу. Хорват, намагаючись вибити м'яч, насправді підправив його в ворота своєї ж збірної. Цей гол став першим в історії фіналів чемпіонатів світу, забитим в свої ворота.

На 28 хвилині вже у хорватської команди був штрафний. І після подачі Модріча в штрафний французів виникла штовханина, Перішич видряпав собі м'яч і "від душі" приклався по ньому, зарядивши в дальній кут воріт.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

На 38 хвилині з пенальті після фолу хорватів забив гол Антуан Грізманн.

Раніше "Знай.ua" писав про те, що Франція - чемпіон світу! Завершився кращий мундіаль в історії! Хорвати програли в фіналі з рахунком 4:2.

У вирішальному матчі Чемпіонату світу-2018 Франція повела в рахунку. На 18 хвилині Манджукич забив у гол у власні ворота. Трохи пізніше Іван Перешіч зрівняв рахунок. На 38 хвилині французи знову вийшли вперед.

На 59-й і 65-й хвилинах французи знову відзначилися голами після точних ударів Поля Погба і Киліана Мбаппе. Хорвати відіграли один м'яч. Маріо Манджукич скористався помилкою Уго Льоріса. Більше команди м'ячів не забивали.

Як підсумок, Франція виграла два тайми по 2: 1, а матч з рахунком 4: 2!

Для Франції - це друга перемога на чемпіонатах світу. Дідьє Дешам став чемпіоном світу і як тренер, і як гравець (раніше Дешам перемагав на мундіалі 1998 року, на якому був капітаном "Ле Бле").

Нагадуємо також про те, що фаворитом, на думку букмекерів, є чинні чемпіони Європи. Ставки на перемогу збірної Франції приймаються з коефіцієнтом 1,91.

Нічия за підсумками 90 хвилин основного часу оцінюється коефіцієнтом 3,20. А показники на успіх Хорватії досягають рівня 4,50.

Люди в чорному

Обслуговувати фінал ЧС-2018 довірили аргентинської бригаді арбітрів на чолі з Нестором Пітанною. Йому допомагатимуть співвітчизники Ернан Майдану і Хуан Пабло Белатті. Роль четвертого рефері дісталася Бьорну Куйперсу з Нідерландів.