Компанія Bugatti показала свій королівський лімузин Bugatti Type 41 Royale, призначений для перевезення кількох пасажирів.

Про це повідомляє Аvtodream.org.

Суспільство побачило його ще в 1927 році. На той момент лімузин був величезним, його основна фішка в довжині.

"Довжина цієї моделі від Bugatti трохи менше 7 метрів. Сам конструктор Етторе Бугатті спочатку назвав автомобіль "королівським" (La Royale), продаючи свій винахід лише обраним і дуже дорого", - повідомляє першоджерело.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На даний момент навіть найбільший позашляховик поступається за розмірами Bugatti La Royale. Knight V, який вважається найбільшим джипом, менший Bugatti Type в довжині на 60 сантиметрів, а популярний Ford Expedition відстає майже на метр.

"Величезний легковий автомобіль Bugatti Type 41 на прізвисько La Royale з'явився на світ лише завдяки мрії його творця. Етторе Бугатті не мислив себе без машин. До "авто для королів" він йшов близько тринадцяти років", - повідомляє видання.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", по-справжньому швидких автомобілів існує не так вже й багато, в основному це гиперкари, які випускаються дрібними партіями. Останнім часом з'явилося кілька нових надшвидких моделей. "Автоновини" склали рейтинг ТОП-5 спортивних авто, місця в якому розподілилися в залежності від показників максимальної швидкості.

5 місце, 420 км/год - Bugatti Chiron

Отже, на п'ятому місці розташовується довгоочікуваний спадкоємець Bugatti Veyron – модель Chiron. Стандартна версія видає "максималку" в 420 км/год, що менше, ніж у старого Veyron SS. Однак тут є нюанс. Потужності 1500 л. с. вистачило б і для більшої швидкості, але інженери вирішили поставити електронний обмежувач на 420-ти.

4 місце, 431 км/год — Bugatti Veyron SS

Згаданий вище Bugatti Veyron Super Sport розташовується на четвертій позиції з результатом у 431 км/год. Цікаво, що версія SS у свій час була випущена з метою повернути звання найшвидшого серійного авто.

3 місце, 434 км/год — Hennessey Venom GT

Третє місце належить дрібносерійного Hennessey Venom GT, який раптово виявився досить швидким, щоб попсувати життя визнаним виробникам гіперкарів. Модель Venom GT з 1244-сильним мотором розвинула швидкість 434 км/год.